۳۰ مهر ۱۳۹۱

ایران و کسب مقام دوم در مسابقات آشپزی ال جی

شرکت ال جی فینال پنجمین دوره مسابقات آشپزی، مربوط به منطقه خاور میانه و آفریقا را با موفقیت در دبی برگزار نمود.

 برنده اول رقابت امسال، ‌دونوان و هایلی ون روین از آفریقای جنوبی، موفق گشتند هیات داوران را توسط غذای خوش طعم خود شامل خوراک بره با برنج، به همراه زردآلو و بادام تست شده شگفت زده نمایند. این زوج آفریقایی افراد حاضر در سالن را نیز با بیان خاطراتی از آشپزی خود در طول 5 سال زندگی مشترک خود تحت تاثیر قرار دادند. غذای این تیم ترکیبی از آشپزی سنتی آفریقای جنوبی به همراه طعم ها ادویه هایی کاملا” امروزی بود.

این زوج موفق به دریافت جایزه اول این سری مسابقات آشپزی ال جی که شامل: سفر 5 روزه به پاریس به همراه دو گوشی هوشمند ال جی و همچنین یک جلسه آموزش آشپزی در مرکز معتبر Le Cordon Bleu، در شهر پاریس گردیدند.

زهرا نصری و محمد جواد فیروز جانی از کشور ایران با پخت بره شکم پر،‌ موفق به کسب مقام دوم این مسابقات و دریافت جایزه ارزنده انجمن جهانی سرآشپز ها (WACS) گردیدند. شیلا طاریان از امارت نیز جایزه Le Cordon Bleu را از این مسابقات دریافت نمود. علاوه بر این هر دو تیم نیز از سفر سه روزه به پاریس و کلاس آموزشی Le Cordon Bleu بهره مند خواهند شد.

 

در سال جاری 12 تیم دو نفره از کشورهای امارت،‌ایران،‌عربستان سعودی،‌ترکیه‌،آفریقا جنوبی و اردن با شعار “در زندگی خود به آشپزی اهمیت دهید”به رقابت پرداختند. مسابقه دهندگان مهارت های آشپزی خود را به نمایش گذاشته و غذا های جدید و خوش طعمی را که یادآور خاطرات شیرین زندگی آنها بود،‌ طبخ نمودند. مسابقه با موفقیت کامل، به همراه داورانی از انجمن جهانی سرآشپزهای معروف (WACS) و مرکز Le Cordon Bleu انجام گرفت و همگی از غذاهای جدید و خلاقیت در پخت آنها لذت بردند.

به گفته مدیران ارشد ال جی در این بخش،‌ مسابقات آشپزی منطقه خاور میانه و آفریقا نشان دهنده طعم عالی، نوآوری و مغذی بودن غذاهایی است که می توان با مایکروویو ال جی طبخ نمود. تجربه افراد شرکت کننده،‌ نشان دهنده فرهنگ آن کشور بوده و هر غذایی نشان دهنده طعم ها و مزه های موجود و متنوع در جهان است. همچنین با برخورداری از تکنولوژی پخت نوری ذغالی شرکت کنندگان توانستند در غذاهایی سالم تر و خوش مزه تر با راحتی هر چه بیشتر تهیه نمایند.

در این دوره مسابقات آشپزی شرکت کنندگان تا حد امکان از قابلیت های مایکروویو های نوری جدید ال جی در تهیه غذا استفاده نمودند. فر ذغالی نوری ال جی به افراد این امکان را می دهد که از غذاهایی خوش طعم تر با پختی آسان بهره مند شوند. این تکنولوژی سبب می گردد مواد غذایی به صورت کاملا” طبیعی طبخ شده، ‌چربی اضافه مواد خارج و در عین حال ارزش غذایی آنها حفظ گردد. فرهای نوری ال جی بعد از سالها تلاش توانسته اند به افزاد ثابت نمایند که آشپزی در خانه،‌ سالم ترین روش برای تهیه غذاست.

۲ نظر

حسین ۱ آبان ۱۳۹۱ پاسخ

بنام خدا
با سلام و احترام
تا کنون فن آوری های فرهای المنتی یا همان اون توسترها که انرژی حرارتی را از المنت هایی که باایجاد مقاومت الکتریکی ایجاد حرارت میکردند و کمترین بازده را در میان فرهای برقی داشته و به علت سادگی فن آوری قیمت ارزانی دارند و فرهای ماکرو ویو که با ایجاد امواج الکترو مغناطیسی یا همان ماکرو ویو
با مطرف توان برق کمتر و در بازه زمانی کوتاه تر غذا را آماده و حسن آن این بود که غذا از داخل و بیرون به یک اندازه می پخت و بقول معروف مغز پخت می شد و نوع ترکیبی این دو فن آوری که در اکثر ماکروفرهای ال جی به عنوان فن آوری سیکل ترکیبی و انتخابی برای پخت برخی از غذا ها استفاده و بطور مثال علاوه بر مغز پخت کردن مرغ بصورت بریان امکان برشته کردن پوست آن نیز با استفاده از المنت های تعبیه شده در بخش بالائی محفظه ماکروفر وجود دارد و همچنین فن آوری فرهای نوری که با اشعه فرو سرخ پخت غذا را انجام و برای کسانیکه فکر می کنند اشعه ماکرو ویو با عث از بین رفتن خواص مواد غذایی می گردد و یا احیانا غذای پخته شده در مکرو فرها ناسالم است مورد استفاده قرار می گیرد اما تا امروز چیزی در مورد فر ذغالی نوری نشنیده ام و خیلی دوست دارم در این وبلاگ مطالب بیشتری در مورد این فن آوری بدانم
با تشکر

محمد حسن ۵ آبان ۱۳۹۱ پاسخ

موفقیت عموی عزیزم و همسر گرامیشان را در این دوره مسابقات تبریک میگویم و امیدوارم همیشه شاد و پیروز و سربلند باشند.

نظر دهید