۰۸ خرداد ۱۳۹۳

زنگ آشپزی با مایکروفر سولاردام ال‌جی

پیش غذا: بوریتو مرغ و برنج

بوریتو تقریباً یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که مردم بیشتر در خارج از منزل می‌خورند. این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای کودکان به خصوص کودکان کم‌وزن ، مناسب است، زیرا به راحتی می‌توانند آن را در دست بگیرند و به علت داشتن پنیر چدار کالری بالایی دارد.


مواد لازم (برای 2 نفر)

 

  • ادویه مکزیکی: یک قاشق غذاخوری
  • برنج: 100 گرم
  • پنیر چدار: 4 ورق
  • پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
  • پیاز: یک عدد
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • سینه مرغ بی‌استخوان: یک عدد
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کنسرو گوجه‌ خرد شده: 100 گرم
  • نان توریتا: 4 عدد
  • نمک: به میزان لازم

زمان پخت: 25 دقیقه

ملیت منو: مکزیکی

دستور پخت:

برنج را طبق دستورالعمل1pc  بپزید.

یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای‌خوری ادویه مکزیکی را با پیاز و سیر مخلوط کرده و 4 دقیقه با توان 900 وات در دستگاه تفت دهید. در اواسط کار یک‌بار مواد را هم بزنید.

سینه مرغ را خرد کرده و با یک قاشق چای‌خوری ادویه مکزیکی و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و ظرف آن را با درپوش 6-5 دقیقه با توان 900 وات بپزید. سپس ظرف را خارج کرده و 2 قاشق غذاخوری روغن را به مرغ اضافه کنید و ظرف را روی پایه فلزی بلند به مدت 5دقیقه با استفاده از 1Gr، کباب کنید تا برشته شود. تکه‌های مرغ را ریز خرد کنید.

برنج، مرغ، کنسرو گوجه‌فرنگی و سیر و پیاز را با باقی‌مانده ادویه و روغن مخلوط کنید و 4 دقیقه بدون درپوش و با توان 600 بدون درپوش نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در دستگاه بگذارید تا آب گوجه‌فرنگی کشیده شده و طعم‌ها با هم مخلوط شود.

نان‌های توریتا را داخل کیسه پلاستیک در بسته گذاشته و 45 ثانیه با حداکثر توان 360 وات آنها را گرم کنید.

مواد را 4 قسمت کنید، هرکدام را داخل یکی از نان‌ها بریزید. یک ورقه پنیر روی آن قرار داده و نان را بپیچید.

بوریتوها را داخل ظرف چیده و سرو کنید. درصورت تمایل می‌توانید آنها را 4-3 دقیقه با استفاده از4co  با دمای 230 و توان مایکروی صفر در دستگاه قرار دهید تا نان هاکی ترد و پنیر آب شود.

نکات ضروری:

1- به جای نان توریتا که همه‌جا در دسترس نیست از نان لواش استفاده کنید.

2- گوجه پوست کنده و خرد شده را با چند قاشق غذاخوری آب جایگزین کنسرو گوجه‌فرنگی کنید.

3- اگر ادویه مکزیکی آماده در دسترس ندارید، ترکیبی دلخواه از زیره سبز، پودرسیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و استفاده کنید.

4- درصورت تمایل کمی گشنیز ساطوری به مایه برنج و مرغ اضافه کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید