۲۵ تیر ۱۳۹۳

مینسترونه؛ یک سوپ ایتالیایی برای افطار

 

مینسترونه (سوپ تره بار) یک سوپ پرملات است که منشأ آن کشور ایتالیاست. این سوپ با سبزیجات تهیه می‌شود و اغلب به آن پاستا یا برنج اضافه می‌کنند. محتویات اصلی این غذا لوبیا، پیاز، هویج، کرفس و گوجه‌فرنگی است.

مینسترونه منوی ثابتی ندارد و معمولاً با سبزیجات فصل طبخ می‌شود. حتی می‌توان به آن گوشت افزود. در هر حال، ما این سوپ خوشمزه و مقوی را در افطارهای ماه مبارک رمضان به شما پیشنهاد می‌کنیم تا در این فصل گرم، کمبود آب بدن خود را جبران کرده باشید و یک غذای مقوی و دلچسب نوش جان کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • آب: 600 سی‌سی
  • آب مرغ: 600 سی‌سی
  • پاستا: 100 گرم
  • پیاز:  یک عدد
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک: یک قاشق چایخوری
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی: 450 گرم
  • نخود فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • هویج : یک عدد
  • کدو سبز: 225 گرم
  • کنسرو لوبیا قرمز: یک عدد

دستور پخت:

روغن و هویج و پیاز را در ظرف گود پیرکس ریخته، بدون درپوش با قدرت 900 وات 6 تا 8 دقیقه در دستگاه مایکروفر سولاردام ال‌جی قرار می‌دهیم تا تفت بخورند و تغییر رنگ دهند.

در این فاصله یکبار هم می‌زنیم.

آب مرغ، آب، گوجه، کدو، سیر، ریحان، نمک و فلفل را افزوده، درب ظرف را گذاشته 8 تا10دقیقه با قدرت 900 وات زمان می‌دهیم تا بپزد.

در این فاصله یک بار هم می‌زنیم.

لوبیا کنسروی را در آّبکش ریخته تا آب آن جدا شود؛ بعد به همراه نخودفرنگی و پاستا به مواد اضافه می‌کنیم؛ درب ظرف را گذاشته و با قدرت 600 وات12 تا 14دقیقه زمان می‌دهیم تا این مواد هم بپزد وسوپ جا افتاده شود.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید