۲۶ مهر ۱۳۹۳

نهمین سرآشپز بزرگ ال‌جی در ایران معرفی شد

تهران/ هتل آزادی- شنبه، 26 مهر 1393- نهمین مرحله از مسابقات آشپزی با سولاردام ال‌جی، در یک عصر پاییزی خنک، با رقابت تنگاتنگ 13 تیم از 6 منطقه ایران، در سالن پارسیان هتل آزادی تهران برگزار شد. طی این مراسم خوش عطر و طعم که در حضور مدیران ارشد شرکت ال‌جی و گلدیران و جمعی از اصحاب رسانه انجام شد، شرکت‌کنندگان سعی کردند بهترین‌ تلاش خود را ارائه دهند تا شایستگی و تبحر یک آشپز ایرانی را در پخت غذاهای خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب به رخ بکشند.

در ابتدای مراسم، جناب آقای تنهایی، رئیس هیئت مدیره گلدیران، سخنرانی را آغاز کرد و در مورد تاریخچه شرکت گلدیران و تأسیس دانشگاه گلدیران در ایران صحبت کرد. سپس، آقای کائینی، مدیر اجرایی شرکت، به حضار و شرکت‌کنندگان خیرمقدم گفت. آقای پائول لی، مدیر لوازم خانگی و جاروبرقی‌های ال‌جی الکترونیکس در ایران، نیز طی سخنان خود اعلام کرد که طی یک سالی که در ایران زندگی می‌کند متوجه شده است که ایرانی‌ها خیلی تیزهوش هستند. وی از شاعر گرانقدر پارسی، حافظ، نیز تعریف کرد. آقای لی در مورد امکانات مایکروویو سولاردام ال‌جی، سه مورد را به عنوان مشخصه بارز عنوان کرد: هیتر ذغالی، طراحی شیک و هیترهای مگاهیتینگ که در کف دستگاه تعبیه شده است.

مجری این مسابقه آقای علیرضا خمسه، هنرمند محبوب سینما، تلویزیون و تئاتر ایران بود و گروه موسیقی پالت نیز، ضمن مسابقه، با اجرای آثار خود حضار را سرگرم می‌کردند.

هیئت داوران متشکل از خانم فاطمه صابری (یکی از برندگان مرحله هشتم مسابقه آشپزی)، خانم ستایش فرجی (سرآشپز) و آقای محمد افشین (سرآشپز بین المللی) بودند.

شرکت‌کنندگان می‌بایست طی 45 دقیقه زمانی که هیئت داوران به آنها اختصاص داده بود پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر را با مایکروویو سولاردام ال‌جی آماده می‌کردند. ملاک‌های هیئت داوران برای انتخاب گروه‌های برنده عبارت بودند از:

  • مهارت استفاده از تکنیک‌های مناسب جهت تهیه و آماده‌سازی مواد غذایی
  • استفاده مناسب از عملکردهای متنوع سولاردام پرشیا
  • رعایت نکات ایمنی و بهداشتی
  • ارائه برنامه کاری پخت
  • نوآوری در انتخاب غذا
  • تناسب ترکیب چاشنی‌های مواد غذایی
  • طعم غذا
  • رعایت تناسب وعده غذایی با چیدمان میز
  • نحوه سرو غذا (ترکیب مناسب رنگ‌ها/ خلاقیت در تزئین)
  • کلسترول و چربی و نمک کم غذا
  • استفاده بهینه از همه گروه‌های غذایی
  • کمترین میزان هدر رفتن مواد غذایی
  • مدیریت صحیح زمان

هنگامی که شرکت‌کنندگان غرق در پخت‌وپز بودند و رویای بُرد را در سر می‌پروراندند، آقای فلاحت‌کار، مدیر آموزش گلدیران، از فناوری مایکروویو سولاردام ال‌جی و جاروی بهداشتی استلا برای حضار گفت.

پس از کش‌وقوس‌های فراوان، غذاها آماده شد. هیئت داوران با اشتیاق تمام آنها را چشیدند و با توجه به ملاک‌های عنوان‌شده، امتیاز تیم‌های شرکت‌کننده را ارائه کردند. پس از مشورت هیئت داوران و مشاهده امتیازات، این گروه‌های خوش‌شانس به عنوان برندگان اول تا سوم معرفی شدند:

تیم اول: خانوم‌ها مسرت نعمت و زهره نادری از تهران، برنده سفر  به تایلند‎

تیم دوم: آقایان هاشم ملکی و بهمن حسین یار از بابلسر  برنده سفر  به ترکیه‎

تیم سوم: خانوم‌ها آرزو احمدی و عذرا خشتکار از بابلسر، برنده سفر  به دبی‎

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید