۲۴ آذر ۱۳۹۳

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: راتاکو

راتاکو یک غذای ایرانی است که در عرض 30 دقیقه آماده می‌شود. اگر تا به حال به آشپزی با مایکروویو فکر نکرده‌اید، وقت آن رسیده که راتاکو شما را با مایکروویوتان آشتی دهد تا ببینید پخت غذا در آن چه لذتی دارد.


مواد لازم برای 3
 نفر:

  • بادمجان: 250 گرم
  • پنیر پیتزا: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • جعفری: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به اندازه کافی
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • قارچ: 5 عدد
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده: 120 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • کدو سبز: 150 گرم

روش پخت

بادمجان را از وسط دو نیم کرده و در ظرف مسطحی که کف آن را چرب کرده‌اید بر روی سه پایه فلزی مخصوص مایکروفر قرار دهید و به مدت 5 الی 7 دقیقه در مایکرو 900 وات بپزید.

سپس آنها را بیرون آورده و بگذارید سرد شوند.

پیاز و سیر را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوصی بریزید و در مایکرو 900 وات به مدت 5 دقیقه زمان دهید تا سرخ شوند.

سپس پوست بادمجان ها جدا کرده، گوشت چرخ کرده و قارچ و بادمجان ها را که به قطعات هم‌اندازه ریز کرده و در ظرف درب داری ریخته، در ظرف را گذاشته و به مدت 10 دقیقه در combi1 زمان دهید تا بپزد.

سپس گوجه فرنگی حلقه شده، جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن پنیر بپاشید. در ظرف را ببندید و 7 دقیقه دیگر در combi1 زمان دهید.

سپس غذا را سرو کنید.

راتاکو نوش جان!

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید