۱۳ بهمن ۱۳۹۳

املت کدو؛ زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی

املت کدو یک غذای ایرانی است که خیلی تند و سریع، طی 15 دقیقه، تهیه و با حداقل مواد لازم و وجود تخم‌ مرغ و کدو یک غذای حاضری و مقوی محسوب می‌شود.

اگر می‌خواهید یک صبحانه مقوی، ناهار جمع‌وجور برای یک خانواده کم‌جمعیت یا شام سبک میل کنید، طبخ این غذا را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز داغ: یک‌سوم پیمانه

تخم مرغ: 3 عدد

روغن مایع: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

کدو سبز (خرد شده): 2 پیمانه

 سر آشپز: مرکز آموزش مایکروویو ال‌جی تهران

 طرز تهیه

کدوی خردشده، پیاز داغ و روغن را با هم مخلوط کرده داخل ظرف پیرکس می‌ریزیم.

ماکرو 900 وات 4 الی 5 دقیقه زمان داده تا کدوها نرم شود.

تخم مرغ‌ها را با نمک و فلفل و زرد چوبه کاملاً مخلوط کرده و کدوی سردشده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

داخل ظرف پیرکس چرب شده ریخته با ترکیب گریل و ماکرو 360 وات با سه پایه‌ بلند 8 الی 10دقیقه زمان می‌دهیم.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید