۰۶ خرداد ۱۳۹۴

پخت غذاهای خمیری در مایکروویو سولاردام پرشیا ال‌جی

با ترکیب حالت ماکرو و کانوکشن combi در مایکروویو سولاردام پرشیا می‌توانید بهترین و خوشمزه‌ترین غذاها مانند پیراشکی، پیتزا، شیرینی، لازانیا، پیروک‌ها و نان را بپزید.

حالت combi مخصوص پخت غذاهای خمیری است. این غذاها فقط مغزپخت نمی‌شوند بلکه همزمان با پخت، می‌توان غذا را برشته کرد.

زمانی که از این حالت استفاده می‌کنید، نباید از ظروف فلزی استفاده کنید. پخت غذا باید بدون درپوش و بر روی پایه کوتاه انجام شود.

برای اجرای این حالت فرمان زیر را انجام دهید:

کلید combi را روی co-5 قرار دهید.

نکته: یادتان باشد که در کامبی 4 و 5 همیشه برای هر غذایی قدرت 600 وات و درجه 180 سانتی‌گراد است.

۲۱ نظر

نعیمه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ پاسخ

سلام …لطفا طرز تهیه نان رو در سولاردام با چه قدرتی و چقدر زمان لازمه ؟؟

بهاری ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ پاسخ

سلام
غذاهای خمیری رو نمیتونم با کیفیت فر در سولار تهیه کنم.لطفا راهنمایی کنید

Omid ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ پاسخ

ممنون خیلی به کارم اومد

F.m ۳ شهریور ۱۳۹۵ پاسخ

سلام من ماکروویوم کامبی نداره مدلش پایین تره چطوری نون بپزم

شكيبا ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ پاسخ

شکیبا

ali ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ پاسخ

ممنون خیلی به کارم اومد

شایسته ۱۷ آبان ۱۳۹۶ پاسخ

سلام
سولاردام من پرشیا پلاس ال جی هست.
چطور میتونم برای غذاهای خمیری مثل پیراشکی یا نان یا شیرینی استفاده کگنم؟
ممنونم

فرحناز ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

من سولار ال جی دارم ولی نان و پیراشکی نمی تونم پخت کنم

عسل ۷ دی ۱۳۹۶ پاسخ

سلام،من دوساله که مایکروویو ای جی به رنگ سفید مدل ms3042gm خریداری کردم،اما بلد نیستم ازش استفاده کنم،توو گوگل هم خیلی دنبال دفترچه راهنمای فارسی گشتم اما نبود،اگر امکانش هست حتما برام دفترچه راهنمای کامل فارسی این مدل رو برام بفرستین،خسته شدم اینقدر گشتم،خواهشا زودتر برامبرستید،ممنون

فاطمه ۱۵ دی ۱۳۹۶ پاسخ

عزیزم کلاس آموزشی داره هر شهری. تماس بگیر اسمتو بنویسن تو کلاس حتما شرکت کن. قبل از کلاس رفتن دفترچه زیاد به دردت نمیخوره.

سمیه ۷ مرداد ۱۳۹۷ پاسخ

سلام میشه بگید چطور میتونیم تو کلاسهای آموزشی سولاردم شرکت کنیم اصلا از کجا باید اطلاعات در مورد این کلاسها بدست بیاریم که تو هر شهر کجا برگزار میشه؟؟؟؟؟؟؟

Mahtab ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ پاسخ

سلام
من مایکروویو ال جی دارم فقط تا combi-3 داره
یعنی دیگه نمیشه تو این کیک درس کرد
لطفا جواب منو بدید چند بار درس کردم خمیر شد و اصلا نپخت اگه نمیشه کلا بیخیالش شم
ممنون.

سميرا ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ پاسخ

مهتاب جون برا منم مثه شماست اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم …

ايرج ۲۲ آذر ۱۳۹۸ پاسخ

باتشکرم فراوان، اگه ممکنه بفرمایید دفترچه راهنما برای مدل LG Combi Intellowave را چگونه میشه پیدا کرد؟

آذري ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

سلام من آخرین مدل سولاردوم و خریدم نمیدونم چجوری باهاش رو چه درجه ای پراشکی یا بوراک درست کنم میشه برنامج پختش و بگید؟

نگار ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ پاسخ

پیج اینستاگرام kadbanooye_koochak رو فالو کن همه چی با مایکروفر و سولاردوم یاد میده

مریم ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

سلام.
با روش بالا خمیر سفت و ترد شد!
برای پخت پیراشکی، پیتزا، سمبوسه و هر نوع غذایی که نیاز به پخت خمیر دارد در سولاردام، پیشنهاد میکنم از حالت persian food، و پخت پیتزا یعنی pc10 استفاده کنید. زمانی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه نیاز داره.
با این روش هم خمیر طلایی و زیبا میشه، هم پخت نرم بسیار خوبی میده.
اگر براتون مفید بود صلواتی برای من بفرستید. ممنون.

اذز ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

کدوم مدلش پرشین فود داره مال من سولاردام می‌خوام بربری بپزم امکانش هست؟

مهاجری ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

سلام منم ۳ساله سولاردوم دارم شهر ما کلاس تشکیل نمیشه نمیتونم از پخت سریع استفاده کنم اگه ممکنه دستوراتی که کلاس بهتون میدن برا من هم بفرستین لطفا

ناديا موسوى ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ پاسخ

سلام مدل سولاردام من sd3853wcrهست این مدل پخت ترکیبى نداره براى نون قابل استفاده نیست؟

شیوا ۲۹ آبان ۱۳۹۹ پاسخ

سلام منم سولار دام فوما ژاپن دارم ولی نمیدونم باهاش چطوری کار کنم تا کامبی تیشن ۳ داره چجوری باهاش نون درست کنم لطفا هر کی این مدلو داره توضیح بده هرچی درست میکنم یا خشگ میشه یا خمیر ممنون میشم

نظر دهید