۱۲ مهر ۱۳۹۴

طعم خوش کالباس خانگی سالم با مایکروویو سولاردام پرشیا پلاس ال‌جی

در سال ۲۰۱۳، در راستای مفهوم زندگی سالم، طی مشارکتی بین کارشناسان حرفه‌ای مدرسه آشپزی در تهران و سرآشپزهای حرفه‌ای کره‌ای قابلیت‌های سولاردام ال‌جی برای بازار ایران بومی‌سازی شد.

در حالی که اکثر مطالعات نشان می‌دهد بیشتر بچه‌های ایرانی غذاهای فست‌فود را ترجیح می‌دهند، ایرانیان بزرگسال این روزها بیشتر به سلامتی خود می‌اندیشند. به این دلیل است که شرکت ال‌جی قابلیت پخت فست‌فود خانگی را نیز به منوی طبخ خودکار سولاردام پرشیا پلاس افزوده است. علاوه بر این، فر سولاردام تنها محصول در بازار ایران است که قادر است غذاهای سنتی ایرانی نظیر قورمه‌سبزی، قیمه و کشک بادمجان را با منوی خودکار طبخ کند. پخت غذاهای خوشمزه و لذیذ اکنون دیگر ساده و آسان است.

اما آیا تا به حال به فکر تهیه کالباس خانگی افتاده‌اید؟ با مایکروویو سولاردام پرشیا پلاس ال‌جی شما هم می‌توانید کالباس خانگی درست کنید!
140612+LG65231-e1435666729976

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی:

  • یک کیلو گرم مرغ بی استخوان
  • سه عدد حبه سیر
  • سه قاشق غذاخوری آرد سفید
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک‌سوم قاشق غذاخوری دارچین
  • یک‌پنجم قاشق چایخوری زنجبیل
  • نصف قاشق چایخوری هل
  • یک‌هشتم قاشق چایخوری جوز
  • نصف قاشق چایخوری آویشن
  • سه عدد زرده تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری روغن

روش تهیه کالباس خانگی با سولاردام پرشیا پلاس:

گوشت مرغ را همراه با سیر سه بار چرخ کنید.
آرد سفید را در داخل ظرف الک کنید و چاشنی به آن افزوده و خوب هم زنید.
آن را دوباره الک کرده و به گوشت مرغ اضافه کنید.
زرده‌ها را افزوده و بهم بزنید. روغن را اضافه کرده و خمیر را دوباره هم بزنید.
خمیر را روی پلاستیک مربعی شکل پهن کنید. برای زیبا شدن کالباس هنگام برش، میتوانید تکه‌های قارچ یا هویج پخته را روی خمیر بپاشید. ضخامت خمیر کمتر از نیم سانتی‌متر باشد.
خمیر را از سلفون جدا کرده و لوله کنید. سلفون را دور آن به شکل پوسته آب‌نبات بپیچید.
چهارصد میلی لیتر آب آشامیدنی به داخل بخار پز بریزید. صفحه بخارپز روی بخارپز قرار دهید. غذا را روی صفحه بخارپز و به صورت یک لایه بگذارید. درپوش بخارپز را بگذارید.
ظرف بخار پز را در مرکز سه پایه کوتاه قرار داده و آن را بر روی سینی فلزی بگذارید.
منو و وزن را انتخاب کرده و دکمه استارت را فشار دهید.
پس از مشاهده بخار، پنج دقیقه صبر کرده و سپس رول را از فر در آورید.

نوش جان، کالباس خانگی شما آماده است.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید