زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: کوکوی پسته
کوکوی پسته یک غذای خوشمزه کاملاً ایرانی است که زمان پخت آن کوتاه و تنها حدود 17 دقیقه است. علاوه بر این، یک غذای پر انرژی و خوش طعم است که حتماً باب طبع خیلی از ایرانیهاست زیرا ترکیب اصلی تشکیلدهنده آن پسته است و بیشک کسی نیست که از پسته خوشش نیاد!
مواد لازم برای 6 نفر
- پسته: 500 گرم
- تخم مرغ: 6 عدد
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- شیر: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- کره: 10 گرم
طرز تهیه کوکوی پسته با مایکروویو سولاردام الجی:
تخم مرغ را با شیر و شکر میزنیم؛ آنقدر که تخم مرغها از هم باز شوند.
پسته پودر شده را به مخلوط تخممرغها اضافه میکنیم.
در ظرف پیرکس لبهدار 4 قاشق روغن بریزید.
سپس مایع کوکو را در آن ریخته و ابتدا سیستم مایکرو 900 وات و با درپوش، به مدت 6 الی 8 دقیقه زمان دهید تا بپزد.
سپس، درپوش را برداشته، کره را روی کوکو اضافه کنید و با سیستم ترکیب مایکرو با گریل 180 وات 4 دقیقه زمان دهید. (روی سه پایه بلند)
سپس، کوکو را برگردانده و با سیستم گریل به مدت 3 الی 5 دقیقه زمان داده تا برشته شود. (روی سه پایه بلند بدون درپوش).
نوش جان
نظر دهید