۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: کوکوی پسته

کوکوی پسته یک غذای خوشمزه کاملاً ایرانی است که زمان پخت آن کوتاه و تنها حدود 17 دقیقه است. علاوه بر این، یک غذای پر انرژی و خوش طعم است که حتماً باب طبع خیلی از ایرانی‌هاست زیرا ترکیب اصلی تشکیل‌دهنده آن پسته است و بی‌شک کسی نیست که از پسته خوشش نیاد!

مواد لازم برای 6 نفر

  • پسته: 500 گرم
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • کره: 10 گرم

طرز تهیه کوکوی پسته با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

تخم مرغ را با شیر و شکر می‌زنیم؛ آنقدر که تخم مرغ‌ها از هم باز شوند.

پسته پودر شده را به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم.

در ظرف پیرکس لبه‌دار 4 قاشق روغن بریزید.

سپس مایع کوکو را در آن ریخته و ابتدا سیستم مایکرو 900 وات و با درپوش، به مدت 6 الی 8 دقیقه زمان دهید تا بپزد.

سپس، درپوش را برداشته، کره را روی کوکو اضافه کنید و با سیستم ترکیب مایکرو با گریل 180 وات 4 دقیقه زمان دهید. (روی سه پایه بلند)

سپس، کوکو را برگردانده و با سیستم گریل به مدت 3 الی 5 دقیقه زمان داده تا برشته شود. (روی سه پایه بلند بدون درپوش).

نوش جان

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید