Quantcast
آبان ۲۷, ۱۳۹۸
November 18, 2019
photo_2017-09-26_21-58-35

کیک ها از جمله خوراکی‌هایی هستند که معمولاً توجه بسیاری را به خود جلب می‌کنند؛ به کمک سولاردام ال جی به‌ راحتی کیکی با کیفیت و لذیذ تهیه کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.

  1. قابلیت پیش گرمایش برای پخت سالم تر
  2. انتخاب برنامه پخت متناسب با رنگ و طعم کیک
  3. پخت در کوتاه ترین زمان

کیک سیب‌وهویج پیشنهاد امروز ماست که می‌توانید به راحتی با سولاردام ال‌جی آماده کنید. ‎ دستور تهیه را در ادامه می‌توانید مطالعه کنید.

photo_2017-09-27_22-51-30

طرز پخت کیک سیب و هویج با مایکروویو سولاردام ال‌جی                                                   

مواد اولیه:

  • تخم مرغ: ۷عدد
  • هویج رنده شده: یک لیوان
  • دارچین: یک ق چ
  • وانیل: یک ق چ
  • هل: یک ق م
  • شکر: یک لیوان
  • پودر کاکائو: یک ق غ
  • روغن مایع: یک لیوان
  • سیب رنده شده: یک لیوان
  • بکینگ پودر: یک ق م
  • آرد: ۸ ق غ سر پر (معادل ۲ لیوان)
  • خلال بادام: نصف استکان
  • مغز گردو: نصف لیوان

photo_2017-09-22_21-14-39

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل خوب هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن را اضافه می‌کنیم.

آرد را به همراه بکینگ پودر، هل، دارچین و پودر کاکائو الک کرده و به تخم مرغ اضافه می‌کنیم. سپس سیب رنده شده و هویج را می‌افزاییم و در آخر گردو را اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم.

مواد را در ظرف پیرکسی که سلفون کشیده‌ایم می‌ریزیم و روی آن را خلال بادام می‌ریزیم.

دستگاه را پیش گرمایش ۱۸۰ می‌دهیم. سه پایه کوتاه را در دستگاه می‌گذاریم و کیک را با ترکیب کانوکشن ۱۸۰ و مایکرو ۱۸۰ وات به مدت ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم.

12 دیدگاه در “مایکروویو سولاردام ال‌جی مجهز به منوی پخت شیرینى و کیک

  1. من کیک اماده گرفتن روش کیک رو زدم وسط نپخته چیکار کنم اکر خودم کیک درست کردم چجوری درست کنم اصلا نه ملاسی به ما گفتن هر می ام یه چیزی میگه گیج شدم چکار کنم

  2. سلام من هر کیکی در دستگاه سالار درست میکنم هر چقدر درجه رو هم که تو دستور کیک داره می زارم روی کیک میسوزه و درجه رو پائین هم میارن نمیپزه و در نهایت پف نمیکنه لطفا راهنمای کنید و یا دستورآن یه کیک اسفنجی مناسب خامه کشی بفرمائید
    ممنون میشم

    • قطره موادی که تو ظرف میریزین باید به اندازه ۳ الی ۴سانت باشه در غیر این صورت کیک خراب میشه

  3. سلام منم سولاردوم سری جدید ال جب رو دارم ۳۹ کیلویی خیلی دیر میپزه کیکم وسطش بعد از دستوراتشم درست چیزی سر در نمیارم میتونید راهنماییم کنید ممنونم

  4. من ۸سالی هست که ال جی سولاردام دارم چندین بار کیک توش خراب کردم تا طرز کار باهاش رو یاد گرفتم
    همیشه مواد کیکم رو تو ظرف پیرکس به قطر ۳الی ۴ سانت میزارم ٫ عااالی میشه …(:

    • سلام عزیزم میشه کامل توضیح بدین برای پخت کیکها چه دستورهایی میزنین و چطوری کیکتون خوب میشه ،ممنون میشم راهنمایی کنین

  5. سلام .منم هرکار میکنم تو سولاردام کیک روش میپزه ولی داخلش مثل خمیر میشه و پوک نمیشه .شما گفتین باید قطرش ۴ سانت باشه .خوب اگر بخوایم حجم بیشتری درست کنیم یعنی داخل سولاردام نمیشه؟ یا با این قالب هایی ک حجمشون خیلی بیشتره نمیشه؟

    • برای این کار باید مانند مغازه های شیرینی فروشی کیک چندلایه تهیه و بین لایه ها از خامه و شکر و یا مارمالاد استفاده و با صاف کردن سطوح و روکش خامه و یا شکلات چند لایه بودن کیک را پنهان کنید ضمنا میتواید از فیلم ها و دستورات آشپزی و همچنین کلاسهای آشپزی با ماکروفر ال جی در سایت گلدایران بهره بگیرید .

پاسخ دادن به الهام لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو