Quantcast
خرداد ۱۲, ۱۳۹۹
June 1, 2020
photo_2017-09-26_21-58-35

کیک ها از جمله خوراکی‌هایی هستند که معمولاً توجه بسیاری را به خود جلب می‌کنند؛ به کمک سولاردام ال جی به‌ راحتی کیکی با کیفیت و لذیذ تهیه کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.

  1. قابلیت پیش گرمایش برای پخت سالم تر
  2. انتخاب برنامه پخت متناسب با رنگ و طعم کیک
  3. پخت در کوتاه ترین زمان

کیک سیب‌وهویج پیشنهاد امروز ماست که می‌توانید به راحتی با سولاردام ال‌جی آماده کنید. ‎ دستور تهیه را در ادامه می‌توانید مطالعه کنید.

photo_2017-09-27_22-51-30

طرز پخت کیک سیب و هویج با مایکروویو سولاردام ال‌جی                                                   

مواد اولیه:

  • تخم مرغ: ۷عدد
  • هویج رنده شده: یک لیوان
  • دارچین: یک ق چ
  • وانیل: یک ق چ
  • هل: یک ق م
  • شکر: یک لیوان
  • پودر کاکائو: یک ق غ
  • روغن مایع: یک لیوان
  • سیب رنده شده: یک لیوان
  • بکینگ پودر: یک ق م
  • آرد: ۸ ق غ سر پر (معادل ۲ لیوان)
  • خلال بادام: نصف استکان
  • مغز گردو: نصف لیوان

photo_2017-09-22_21-14-39

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل خوب هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن را اضافه می‌کنیم.

آرد را به همراه بکینگ پودر، هل، دارچین و پودر کاکائو الک کرده و به تخم مرغ اضافه می‌کنیم. سپس سیب رنده شده و هویج را می‌افزاییم و در آخر گردو را اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم.

مواد را در ظرف پیرکسی که سلفون کشیده‌ایم می‌ریزیم و روی آن را خلال بادام می‌ریزیم.

دستگاه را پیش گرمایش ۱۸۰ می‌دهیم. سه پایه کوتاه را در دستگاه می‌گذاریم و کیک را با ترکیب کانوکشن ۱۸۰ و مایکرو ۱۸۰ وات به مدت ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم.

40 دیدگاه در “مایکروویو سولاردام ال‌جی مجهز به منوی پخت شیرینى و کیک

  1. من کیک اماده گرفتن روش کیک رو زدم وسط نپخته چیکار کنم اکر خودم کیک درست کردم چجوری درست کنم اصلا نه ملاسی به ما گفتن هر می ام یه چیزی میگه گیج شدم چکار کنم

  2. سلام من هر کیکی در دستگاه سالار درست میکنم هر چقدر درجه رو هم که تو دستور کیک داره می زارم روی کیک میسوزه و درجه رو پائین هم میارن نمیپزه و در نهایت پف نمیکنه لطفا راهنمای کنید و یا دستورآن یه کیک اسفنجی مناسب خامه کشی بفرمائید
    ممنون میشم

    • قطره موادی که تو ظرف میریزین باید به اندازه ۳ الی ۴سانت باشه در غیر این صورت کیک خراب میشه

    • برای کیک باید روی کانوکشن باشه و دمای ۱۳۵ درجه ب مدت ۲۰ دقیقه ،بعد بسته ب نوع کیک ۲۰ دقیقه ی دیگه یا کمتر یا بیشتر روی دمای ۱۲۵ درجه باید بذارید و کیک بی هیچ مشکلی خیلی خوب میپزه ..

  3. سلام منم سولاردوم سری جدید ال جب رو دارم ۳۹ کیلویی خیلی دیر میپزه کیکم وسطش بعد از دستوراتشم درست چیزی سر در نمیارم میتونید راهنماییم کنید ممنونم

  4. من ۸سالی هست که ال جی سولاردام دارم چندین بار کیک توش خراب کردم تا طرز کار باهاش رو یاد گرفتم
    همیشه مواد کیکم رو تو ظرف پیرکس به قطر ۳الی ۴ سانت میزارم ٫ عااالی میشه …(:

    • سلام عزیزم میشه کامل توضیح بدین برای پخت کیکها چه دستورهایی میزنین و چطوری کیکتون خوب میشه ،ممنون میشم راهنمایی کنین

    • سلام گلم منم ٧سال پیش خریدم اما اصلا بلد نیستم باهاش کیک درست کنم کلاساشو نرفتم فقط غذا گرم میکنممیشه کامل طرز کار باهاشون توضیح بدى ممنونت میشم

  5. سلام .منم هرکار میکنم تو سولاردام کیک روش میپزه ولی داخلش مثل خمیر میشه و پوک نمیشه .شما گفتین باید قطرش ۴ سانت باشه .خوب اگر بخوایم حجم بیشتری درست کنیم یعنی داخل سولاردام نمیشه؟ یا با این قالب هایی ک حجمشون خیلی بیشتره نمیشه؟

    • برای این کار باید مانند مغازه های شیرینی فروشی کیک چندلایه تهیه و بین لایه ها از خامه و شکر و یا مارمالاد استفاده و با صاف کردن سطوح و روکش خامه و یا شکلات چند لایه بودن کیک را پنهان کنید ضمنا میتواید از فیلم ها و دستورات آشپزی و همچنین کلاسهای آشپزی با ماکروفر ال جی در سایت گلدایران بهره بگیرید .

    • سلام – یک کاسه پیرکستون رو از داخل کمل سلفون بزنید و یه لیوان هم دورش رو سلفون بزنید و بذارید وسط ظرف (سر لیوان بالا باشه)، بعد مایع کیکتون رو بریزید توی ظرف پیرکس و تا نصف ظرف (چون بقیه اش رو پف می کنه میاد بالا)، بعد اول روی ۵ دقیقه ۹۰۰ وات و بلافاصله ۹ دقیقه ۳۶۰ وات بگذار و بیار بیرون، لیوان رو بردار کیک رو برگردون توی بشقاف – عالی و پوک میشه

    • کانورسیشن که علامت پنکه داره داره میزارى و روى ١٨٠ درجه علامت تیک ✔️ میزنى، بعد بدون اینکه زمان بهش بد استارت و میزنى، پیش گرمایش شروع میشه به محض اینکه سوت زد میتونید استپ زده و کیکتونو داخل فر بزارید و تنظیم کنید

    • سلام
      سیب زمینی تنوری خیلی راحته
      سیب زمینی رو قشنگ میشوری و با چنگال دو سه تا سوراخ رو سطحش میزنی،دقت کن زیاد چنگالی نکنی که خشک میشه.بعد دکمه sensitive نوشته رو روی حالت Sc 3 میذاری و دکمه شروع را میزنی
      دقت کن سیب زمینیدهات زیاد کوچیک نباشه
      اندازه مشت آدم باشه عالیه

    • پیش گرمایش یعنی دستگاه رو به کمک دکمه فانکشن بذارین روی حالت کانوکشن برای من گزینه وسط سمت چپ دکمه که شبیه به یه پنکه است بذارین دمایی که میخواین رو انتخاب کنید و استارت کنید زمانی که دستگاه به دمای مورد نظرتون برسه بوق میزنه بعد ظرفتون رو میذاریناینتر کنید زمان رو میدین و استارت

    • سلام دوست عزیز من کیکهای اماده رو توی سولار میذارم عالی میشه مواد رو طبق دستور روی جعبه درست کنید
      سولار رو در حالت کانوکشن توی دمای ١۶۵بگذارین تا گرم بشه
      بعد از شنیدن صدای بوق سه پایه کوتاه رو بذارین و موادتون روکه داخل ظرف ریختین بذارین و اینتر کنید حدود بیست دقیقه بهش زمان بدید
      بستگی به مارک پودرتون این زمان ممکنه کمی بیشتر باشه با یه خلال تست کنید

    • سلام،برای پختن کیک نیاز نیست مایکروویو رو گرم کرد ، دکمه کانوکشن را بزنید سپس روی ۱۵۰درجه بگذارید و دکمه اینتر را بزنید و روی ۴۵ دقیقه تنظیم کنید.
      وقتی تمام شد و دستگاه آلارم زد ، درب را باز نکنید تا فن هواکش بعد از یکی دو دقیقه قطع میشود بعد از قطع هواکش مدتی صبر کنید تا کیک خنک شود بعد از آن میتوانید درب را باز کنید.من اینکار را در هفته دو بار به مدت سه سال است انجام میدهم.

  6. ماکروویو‌مون سولاردام الجیه رو‌حالت conv که میذاریم برای پختن کیک یه مقدار کم دود میکنه یه بوی بدی میده مثل سوختن، واسه همین مجبور میشیم‌خاموش کنیم ولی تو‌بقیه حالتا هیچ‌ مشکلی نداره
    میخوام ببینم که این‌طبیعه؟؟؟؟ یا یه مشکلی پیدا کرده

  7. سلام ، در ضمن برای پختن کیک پودر کیکهای آماده مقرون به صرفه نیست ، قیمت آنها ۱۴ الی ۱۵هزارتومان و وزنشان۵۰۰گرم میباشد، شما میتوانید از مغازه آرد سه صفر را کیلویی ۴ الی ۵هزارتومان تهیه کنید.

  8. من نمیتونم با دستگاه سولاردام کار کنم هیچیشو بلد نیستم حتی کلمه هایی هم که گفتینو توش نداره دفترچه راهنماش هم انگلیسیه میشه کمکم کنید؟

  9. من این کارا رو کردم ولی بازم خوب نشد
    ولی همیشه با این روش انجام میدم خیلی خوب میشه

    مواد کیک رو تو ظرف پیرکس میریزم ظرفمم تقریبا بزرگه ولی ارتفاعش کمه شاید حدودا۴ ،۵ سانت

    دکمه persian cook رو میزنم ،گزینه cake رو انتخاب میکنم و دکمه ✔️ بعد هم دکمهclear/stop رو میزنم و ۵٠ دقیقه زمان میده و بعدش که میپزه و تمام
    ولی اگه قالبتون خیلی کوچیکه باید زودتر از تایمی که خود دستگاه تعیین کرده بیاریدش بیرون
    یکی دوبار حواستون باشه قلقش دستتون میاد

  10. سلام من ماکرو ویو مدل ۸۲۶۵ دارم ..ن میتونم کیک بپزم ن زیاد استفاده میکنم اخه دمای اون از ۲۰۰ شروع میشه و ۲۰۰/۴۰۰ /۶۰۰ و تا ۱۲۰۰ادامه داره .فک کنم دکمه کانوکشن هم نداره یعنی هرچی نگا کردم ندیدم.لطفا کمکم کنید ک کیکی شیرینی بپزم ..ممنون میشم ..دفترچشم ک انگلیسی هست

پاسخ دادن به الهام لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو