۱۸ آذر ۱۳۹۶

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: تارت لیمویى

«تارت لیمویى» پیشنهاد امروز ماست که می‌توانید به راحتی با سولاردام ال‌جی آماده کنید. ‎دستور تهیه را در ادامه مطلب مطالعه کنید. 

مواد اولیه برای تهیه تارت لیمویی در مایکروویو سولاردارم ال‌جی

  • آرد: ½ 2 پیمانه
  • کره: 1 پیمانه
  • شکر:  ¾ پیمانه
  • زردۀ تخم مرغ: 1 عدد
  • آب سرد: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • خاک قند: ¾ پیمانه
  • پوست لیمو ترش رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: ¾ پیمانه
  • خامه: ½ پیمانه

large08

 

طرز تهیه تارت لیمویی
ابتدا آرد، کره و شکر شیرینی پزی را در غذا ساز می ریزیم و همه را با هم مخلوط می کنیم تا مواد مخلوط شده مثل خرده های نان شود.

در این مرحله زردۀ تخم مرغ را همراه با یک یا دو قاشق غذاخوری آب سرد به مواد اضافه و مخلوط می کنیم تا این ترکیب به صورت خمیر در آید. خمیر به دست آمده را به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را کمی پهن می کنیم و آنها را به همان شکل در پوشش پلاستیکی گذاشته و به مدت 20 دقیقه در یخچال می گذاریم.

خمیر ها را با وردنه به قطر سه میلیمتر پهن می کنیم و در سینی 24 سانتیمتری شیرینی پزی تخت می گذاریم و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار می دهیم. دستگاه را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن گرم میکنیم.

پس از 20 دقیقه خمیر را از فریزر در می آوریم و آن را با فویل می پوشانیم و روی آن برنج خام می ریزیم (که وزن آن مانع باد کردن و ترک خوردن خمیر در حین پخت شود) و در دستگاه به مدت 15 دقیقه می گذاریم. سپس فویل و برنج ها را بر می داریم و خمیر را دوباره در کانوکشن می گذاریم تا خمیر به رنگ طلائی در آید.

در یک کاسه تخم مرغ ها، خاک قند، پوست لیمو ترش و آب لیمو ترش را به همراه خامه می ریزیم و همۀ مواد را کمی مخلوط می کنیم. مخلوط لیموئی را روی خمیر می ریزیم.

تارت را به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم. ترکیب لیموئی به حالت مایع می ماند که پس از خنک شدن، خشک و ترد می شود. توجه کنید که بیش از حد در کانوکشن نماند، زیرا ترک می خورد. پس از سرد شدن تارت را سرو می کنیم.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید