
از آنجایی که بسیاری از ایرانیان به اثرات مصرف زیاد روغن بر سلامتی اهمیت زیادی میدهند، الجی قابلیت سرخ کردن سالم را به این دستگاه افزوده است تا امکان طبخ غذاهای خوشمزه با مصرف کم روغن فراهم شود.
بنا بر سوال های مکرر شما کاربران عزیز در مورد نحوه”سرخ کردن “مواد غذایی با مایکروویو سولاردام الجی، تصمیم داریم این بار مراحل سرخ کردن را به شما آموزش دهیم:
برای سرخ کردن همه مواد، میتوان از ترکیب شماره یک (co-1) قدرت ۱۸۰ وات حدود ۷ الی ۸ دقیقه زمان داد.
برای سیب زمینی بهتر است ابتدا سیستم مایکرو ۹۰۰ وات حدود ۳ الی ۴ دقیقه (حتماً در این حالت ظرف با درپوش باشد) و سپس ظرف را بدون درپوش در پخت ترکیبی شماره یک (co-1) قدرت ۱۸۰ وات ۷ الی ۸ دقیقه قرار دهیم.
نکته: زمانهای ذکر شده به صورت تقریبی هستند و لازم است حتماً ما بین پخت یک بار کلید توقف (Stop) را بزنید و غذا را چک کنید.
نکته: برای سرخ کردن در دستگاه، از روغن زیاد استفاده نشود و فقط در حد چرب شدن با برس آشپزی چرب کنید.
هیتر نوری ذغالی گامی بلند در زمینه وسایل پخت و پز خانگی است. در راستای طبخ طبیعی و سالم غذا، این فناوری واقعاً برگی برنده است. هیتر نوری ذغالی نه تنها چربیهای غیرضروری را از بین میبرد بلکه برخلاف آنچه طی فرآیند طبخ در اجاقهای سنتی روی میدهد، جلوی از دست رفتن مواد مغذی را میگیرد. از همه مهمتر، این دستگاه قابلیتهایی دارد که زندگی را راحتتر میکند. به لطف این فناوریها ما توانستهایم جایگاه اول برندمان را در ایران حفظ کنیم.