Quantcast
آبان ۲۲, ۱۳۹۷
November 13, 2018
photo_2018-01-20_22-40-22

با طرز تهیه «دلمه گوجه یونانى» که می‌توانید به راحتی با سولاردام ال‌جی آماده کنید آشنا شوید.

مواد لازم

گوجه فرنگی:  ۴ عدد
پیاز نگینی: یک عدد
گوشت: ۲۰۰ گرم
سیر نگینی: یک قاشق سوپخوری
رب گوجه: یک قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
برنج: ۵۰ گرم
استاک مرغ: ۱۰ میلی لیتر
جعفری: ۱۰ گرم
نعناع: ۱۰ گرم
روغن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه :
قسمت سر گوجه را با برش افقی جدا کنید.
داخل آن را با قاشق خالی کنید و با نمک مزه دار کنید.
پیاز را با روغن در سیستم ماکرو ۹۰۰ وات تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید.
گوشت و دارچین را به پیاز اضافه کنید زمان دهید تا بپزد .
رب گوجه فرنگی را تفت دهید؛ اضافه های گوجه فرنگی و استاک مرغ را به تابه گوشت اضافه کنید
برنج خیس و آبکش شده را نیز به ظرف حاوی گوشت اضافه کنید تا برنج کاملا نرم شود
جعفری و نعناع و کمی نمک به آن اضافه کنید.
داخل گوجه فرنگی های خالی شده را با دو تا سه قاشق سوپخوری از مایه بالا پر کنید و سر گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید.
چهار قاشق آب و کمی روغن زیتون در ظرف ریخته و درب آن را روی ظرف قرار دهید و در سیستم ماکرو ۳۶۰ وات به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آماده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو