Quantcast
تیر ۳۱, ۱۳۹۷
July 22, 2018
photo_2018-04-16_22-34-20

«تارت میوه» پیشنهاد خوشمزه و اشتهاآور امروز ما است که می‌توانید به راحتی با سولاردام ال‌جی آماده کنید.

مواد لازم :

  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر قند: یک قاشق سوپخوری
  • آب سرد یا شیر:۴جیک قاشق سوپخوری
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • آرد: ۲۱۰ گرم
  • نمک: یک پنس
  • روغن: ۶۰گرم

طرز تهیه تارت میوه و ژله:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. آرد و نمک را با هم الک کنید.

کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.) پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را به قالبهای تارت متوسط و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.

قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر که از قبل روی حرارت ۱۸۰ تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند. تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید.

سپس با میوه های مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.

در نهایت از بریلو و یا ژله نیم بند شده برای حذف طراوت میوه ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین نمایید

1 دیدگاه در “زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: تارت میوه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو