Quantcast
آذر ۱۸, ۱۳۹۷
December 9, 2018
photo_2018-04-04_22-12-29

گریل (Grill) همان سرخ‌کن یا برشته‌کن است. از این دکمه می‌توانید برای برشته کردن سطح غذای پخته شده استفاده کنید. در این حالت غذا بدون در پوش، روی پایه قرار می‌گیرد.

نحوه استفاده:

۱٫کلید FUNCTION را بچرخانید تا علامت گریل  ظاهرشود سپس کلید ENTERرافشاردهید.
۲٫با کلید چرخان کنترل ( ۱-gr-3 ،gr-2 ،gr ) را مشخص کنید.

  • گریل (۱): حرارت زیاد و زمان کوتاه (فقط روی غذا برشته می‌شود و سریع‌تر عمل می‌کند) ماهی، مرغ، کیک، پیتزا و همبرگر
  • گریل (۲): حرارت کم و زمان زیاد (فقط روی غذا را برشته می‌کند) مانند مثال‌های بالا با زمانی طولانی‌تر تا حضور مهمان (زمانی که ما فرصت به اندازه کافی داریم).
  • گریل (۳): حرارت و زمان در حد هم. فقط زیر غذا را برشته می‌کند. برای ته دیگ، ته چین، زیر کیک و زیر خمیرها

۳٫کلید ENTER را فشاردهید.
۴٫با کلید چرخان CONTROL زمان را مشخص کنید.
۵٫کلید START را فشار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو