Quantcast
آذر ۲۶, ۱۳۹۷
December 17, 2018
1

آش رشته از آن دسته غذاهاى همه پسند کاملا ایرانى و البته پرطرفدار در ماه مبارک رمضان است. امیدواریم آماده کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

پخت با سولاردام فرصتی است تا سفره افطار را به اتفاقی هیجان‌انگیز با انواع دسرها، پیش‌غذاها و غذاهای اصلی تبدیل کنیم. رنگین‌کمانی از مواد طبخ شده طبیعی و سالم که در زمانی کوتاه آماده شده و کدبانوی ایرانی با افتخار می‌تواند در کنار آن، لذت روزی حلال را با معنویت دعای افطار تجربه کند.

مواد لازم:

  • نخود و لوبیا: هر کدام نصف لیوان
  • عدس: یک لیوان
  • سبزی آش: نیم کیلو
  • پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم
  • رشته: نصف بسته
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته با مایکرویو سولاردارم ال‌جی

۱٫ حبوبات را از قبل خیس کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته و آب روی آن می ریزیم. مایکرو ۶۰۰ وات (۵۴۰ وات) ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.

۲٫ سبزی آش را  به همراه پیاز داغ و سیر داغ ریخته و درجه مایکرو ۹۰۰ وات ۲۰ دقیقه را با درپوش انتخاب می‌کنیم.

۳٫ رشته را ریخته و مایکرو ۹۰۰ وات ۲۰ دقیقه با درپوش را انتخاب می‌کنیم.

نکته:
طرز تهیه سیر داغ: به سیر روغن اضافه می‌کنیم: مایکرو ۹۰۰ وات ۳ الی ۵ دقیقه
طرز تهیه نعنا داغ: به نعنا کمی روغن اضافه می‌کنیم: مایکرو ۹۰۰ وات ۲ الی ۴ دقیقه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو