Quantcast
مهر ۲۸, ۱۳۹۷
October 20, 2018
37165162_1742118329199306_3358939303378944000_n

اگر دلتان می‌خواهد در کمترین زمان با مواد اولیه در دسترستان یک فینگرفود خوشمزه و شیک در کنار سایر غذاها داشته باشید، روی «قارچ شکم» پر حساب کنید.

«قارچ شکم پر» یکی از فینگر فودهای پرطرفداری است که در این مطلب می‌توانید دستور طبخ آن را با کمک سرآشپز مخصوص ال‌جی و گلدیران و البته مایکروویو سولاردام ال‌جی یاد بگیرید:

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر: 

  • قارچ درشت و تازه: ۲۰ عدد
  • کره:  ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • اسفناج خرد شده، بدون آب: ۲۸۰ گرم
  • پنیر مازار: یک لیوان
  • پنیر پارمیزان: یک لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

36698855_1875938992466052_2200853070533885952_n
طرز تهیه قارچ شکم پر با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

ساقه ها را از قارچ جدا کنید و آنها را خرد کنید .

سیر را در سیستم ۹۰۰ وات همراه با کره کمی تفت دهید. سپس قارچ ها را به آن اضافه کنید با درپوش ۵ دقیقه تفت دهید .

اسفناج را به قارچ اضافه کرده و ۲ دقیقه باهم تفت دهید .

نمک و فلفل را به میزان لازم روی مواد می‌پاشیم. سپس دو نوع پنیر را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم میزنیم تا با دمای مواد کامل آب شوند.

قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و در دستگاهی که از قبل با ۱۸۰ درجه داغ شده (پیش گرمایش داده شده) به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در کانوکشن زمان دهید تا قارچ ها بپزد.

نوش جان 😉

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو