Quantcast
مهر ۳, ۱۳۹۷
September 25, 2018
5a885a82-59ed-4fb0-992b-5d3c9870a9db

کیک‌ها از جمله خوراکی‌هایی هستند که معمولاً توجه بسیاری را به خود جلب می‌کنند؛ به کمک سولاردام ال جی به‌ راحتی کیکی با کیفیت و لذیذ تهیه کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.

  1. قابلیت پیش گرمایش برای پخت سالم تر
  2. انتخاب برنامه پخت متناسب با رنگ و طعم کیک
  3. پخت در کوتاه ترین زمان

photo_2017-09-27_22-51-30-e1506579396256

بنابر سوال های مکرر در مورد نحوه درست طبخ کیک، اشتباهات رایج را بررسی می کنیم:

_ دمای مناسب: در حالت کانوکشن استفاده از درجه حرارت بالا موجب خام ماندن وسط کیک می شود، دمای استاندارد آن ۱۶۵ و یا ۱۶۰ است.

_ زمان مناسب: معمولا برای دو پیمانه آرد ۴۵ دقیقه است.

_ مواد متناسب: هم زدن بیش از حد مواد پس از اضافه کردن آرد باعث ترک خوردن کیک می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو