Quantcast
آذر ۲۰, ۱۳۹۷
December 11, 2018
a5ead082-ae69-4a6e-b85b-5ce606c2fc88

برای آب پز کردن تخم مرغ نباید از مایکروویو سولاردام ال‌جی استفاده کرد. می‌دانید چرا؟

زیرا هنگام آب پز کردن تخم مرغ در سولاردام امکان ترکیدن تخم مرغ به علت حالت پلمپ بودن وجود دارد و در نهایت منجر به کثیف شدن دستگاه مایکروویو شما می‌شود. توجه داشته باشید که فقط در دستگاه هایی که سیستم بخارپز دارند می توان تخم مرغ را آب پز کرد.

نکات مهم:

۱٫ سینی فلزی که داخل آن آب می‌ریزیم (حدود ۱ لیوان) حتماً آب جوش باشد.
۲٫ توری فلزی که غذا روی آن قرار می‌گیرد.
۳٫ کلاهک فلزی که روی آن دو گذاشته می‌شود.
در نهایت این سه ظرف مکمل یکدیگر می‌باشند، و ۳ تکه ظرف بخار پز روی سینی فلزی دستگاه قرار می‌گیرد.
*وزن ماده اصلی بدون ظرف و مخلفات محاسبه شود.

03_Steam-chef

به اعتقاد متخصصان آشپزی و کارشنان تغذیه، در بیشتر روش‌های پخت، ویتامین‌‌ها کاملاً یا تا حدی از بین می‌‌روند ولی در روش بخارپز بیشتر مواد مغذی از جمله ویتامین‌های حساس به حرارت باقی می‌‌مانند. 

به همین علت، بخارپز کردن را بیشتر برای سبزیجات استفاده می‌‌کنیم تا هم نرم‌‌تر شود، هم هضم آنها راحت‌‌تر باشد و هم ارزش تغذیه‌‌ای خود را حفظ کنند.

برخی از مدل‌ها از مایکروویوهای ال‌جی از قابلیت بخارپز برخوردار هستند؛ با کمک این قابلیت غذا مزه‌ی بهتری خواهند داشت و مواد مغذی بیشتری در آن‌ها حفظ می ‌شود.

photo_2017-08-30_17-50-10

نحوه استفاده:
الف) کلید (STEAM COOK /PERSIAN COOK) را دوبار فشار دهید تا علامت پخت با بخار را ببینید، کلید CONTROL را بچرخانید تا عدد ماده غذایی که می‌خواهید روی صفحه مشخص شود.
ب) برای تأیید نوع ماده غذایی کلید ENTER را فشار دهید.
ج) کلید کنترل را بچرخانید و وزن ماده غذایی را مشخص کنید.
د) کلید START را فشار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو