۲۱ مهر ۱۳۹۷

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: بورک حلزونی مرغ

اگر به دنبال یک غذای متفاوت، خوشمزه  و سیرکننده هستید، ما به شما بورک حلزونی مرغ را پیشنهاد می‌دهیم. این غذای خوشمزه را می‌توان به راحتی با مایکروویو سولاردام ال‌جی طبخ کرد.

مواد اولیه برای طبخبورک حلزونی مرغ:

  • خمیر یوفکا: نصف بسته
  • سینه یا فیله مرغ: ٣٠٠ گرم
  • فلفل دلمه ای و پیاز: 1 عدد
  • قارچ: 1٠٠ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ: ٢ عدد
  • زرشک و نمک و فلفل و پودر سیرو آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه :

سینه مرغ را نگینی خرد کرده و با پیاز در مایکرو ٩٠٠ با درپوش و دو قاشق روغن مایع می پزیم.

زردچوبه را اضافه کرده سپس فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید وقتی پخته شد نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید.

در صورت دلخواه رب گوجه هم مى توانید اضافه کنید. پنیر پیتزا را در آخر اضافه کرده و بهم میزنیم. مقدارش به دلخواه می باشد. مواد نباید آبدار باشد. باید بگذاریم تا سرد شود.

خمیر یوفکا را از فریزر در آورده و یک ساعت بیرون باشد تا نرم شود. روى خمیر یوفکا با کره چرب شود. بعد مواد را رویش ریخته و لوله می کنیم سپس به صورت حلزونی می پیچیم و در تابه تردکن دستگاه یا پیرکس چرب شده قرار میدهیم. میتوانیم داخل قالب هم بگذاریم.

روی بورک را با زرده تخم مرغ و روغن مایع رومال میکنیم و کنجد و یا خرفه می پاشیم .

دستگاه را پیش گرمایش 18٠ داده وقتی گرم شد سه پایه کوتاه را قرار داده و به مدت ١٠ الى ١۵ دقیقه زمان دهید. درصورت تمایل گریل از پایین نیز به مدت ۵ دقیقه داده شود.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید