Quantcast
بهمن ۲۹, ۱۳۹۸
February 18, 2020
fd6edc7c-3f9a-429a-8fff-bfe509e4c6ed

مایکروویو سولاردام پرشیا پلاس ال جی علاوه بر رعایت معیارهای حفظ سلامتی، توجه به ذائقه ایرانی را لحاظ کرده است و توانایی پخت خودکار غذاهای اصیل ایرانی مانند قورمه‌سبزی، ته‌چین مرغ و انواع کباب‌ها را دارد.

همچنین، قابلیت‌هایی نظیر هیتر نوری ذغالی، فر واقعی با گریل زیرین و محفظه مدور از ویژگی‌های این سولاردام است.

امروز در وبلاگ‌ ال‌جی می‌خواهیم طرز پخت یک ته‌چین خوشمزه ایرانی را به شما آموزش دهیم که به راحتی می‌توانید آن را با مایکروویو سولاردام ال‌جی تهیه کنید.

طرز تهیه ته چین مرغ:

  • فیله مرغ: ۳۰۰گرم
  • برنج: ۳-۲ پیمانه
  • ماست پرچرب: یک پیمانه و نصف
  • روغن مایع : یک پیمانه و نصف
  • تخم مرغ کامل: ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۲عدد
  • کره: ۵۰گرم
  • نمک،پودرهل، دارچین، گلاب و زرشک به میزان لازم

طرز تهیه ته‌چین مرغ با مایکروویو سولاردام ال‌جی: 

فیله ی مرغ را از ۲-۳ ساعت قبل با۲/۱پیمانه ماست و نمک و فلفل و زعفران مزه دار کنید و سپس همراه کمی روغن با مایکرو ۹۰۰وات ۴-۵ دقیقه تفت دهید.

تخم مرغ را کمی زده سپس ماست و زعفران و نمک و فلفل و هل و گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید و برنج را اضافه کنید.

داخل ظرف بخارپز نیمی از مخلوط برنج را ریخته و کمی فشرده کنید.

فیله های مرغ را چیده و زرشک را همراه کمی شکر و روغن تفت داده و روی فیله ها را چیده و باقی برنج را ریخته و فشرده می کنیم.

روی ظرف بخارپز سلفون کشیده و چند سوراخ ایجاد می کنیم و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه با مایکرو ۶۰۰ وات زمان می دهیم.

عد از برگرداندن اگر برشتگی کم بود در صورت دلخواه از سیستم گریل(شماره ۱) استفاده می کنیم.

2 دیدگاه در “زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: ته‌چین مرغ

  1. سلام، نکته درست کردن ته چین تو سولار یا ماکرو کشیدن سلفون روشه تا خشک نشه، شماهم گفتین روش سلفون کشیده بشه. سلفون آلومینیومی که بکشی دستگاه بهش حساسه و جرقه میزنه. پس منظور شما چیه؟
    عملا این دستور شما غیرکاربردیه.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو