Quantcast
بهمن ۲۸, ۱۳۹۷
February 17, 2019
0749bfa9-6b5f-4aad-b6d6-e003f530297a

پخت ترکیبی شامل ۵ ترکیب است. تمامی حالت‌های ترکیب سه قدرت ۱۸۰w و ۳۶۰w و۶۰۰w را دارند.

  • قدرت ۱۸۰ وات: برای مواد غذایی با تکه‌های کوچک و حجم کمتر مانند: سیب زمینی؛ ناگت؛ میگو و….
  • قدرت ۳۶۰ وات: برای مواد غذایی با حجم متوسط مانند: کوکو ؛لازانیا؛ ماهی و …
  • قدرت ۶۰۰ وات: برای ماده غذایی با حجم زیاد مانند: تکه‌های بزرگ مرغ با استخوان؛ مرغ کامل و ….
    استفاده می‌شود.

PersiaF1

ترکیب ۱ : (co-1) ترکیب ماکرو و گریل یک (المنت بالای دستگاه ) است. در این ترکیب غذا پخته شده و همزن روی آن برشته می شود. (می توان از سه پایه بلند استفاده کرد)

ترکیب ۲ : (co-2) ترکیب ماکرو و گریل دو است (به دلیل ضعیف بودن گریل دو از این ترکیب استفاده نمی‌شود)

ترکیب ۳ : (co-3 ) ترکیب ماکرو و گریل سه (المنت زیر سینی دستگاه ) است که در این ترکیب غذا پخته شده و همزمان زیر غذا برشته می شود. (از سه پایه استفاده نمی‌شود)

PersiaF2

ترکیب ۴ : (co-4) ترکیب ماکرو و گریل بالا و پایین و کانوکشن است که در این ترکیب غذا پخته شده و همزمان زیر و روی غذا برشته می شود. (از سه پایه استفاده نمی شود) چون در ترکیب ۴ کانوکشن هم کار می‌کند باید علاوه بر قدرت، درجه سانتیگراد هم انتخاب کنید که حتما ۲۳۰ درجه انتخاب شود. و همچنین علاوه بر سه قدرت ۱۸۰ ، ۳۶۰ و ۶۰۰ قدرت ۰ وات را هم دارد. (کاربرد قدرت صفر زمانی است که می‌خواهیم همزمان زیر و روی غذا برشته شود ولی پخته نشود از ترکیب co-4 با دمای ۲۳۰ درجه و قدرت ۰ وات استفاده میکنیم)

ترکیب ۵ : (co-5) ترکیب ماکرو و کانوکشن است که یکی از بهترین روش‌های پخت برای کیک و غذاهای خمیری است. ( حتما از سه پایه کوتاه استفاده شود)

در ترکیب ۵ چون کانوکشن کار می‌کند، باید علاوه بر قدرت، دما هم انتخاب شود که بهتر است دما انتخابی بین ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو