Quantcast
اردیبهشت ۴, ۱۳۹۸
April 24, 2019
a3dabfc3-5ee9-4419-bc5c-7613d9ca1ea3

وقتش رسیده که با طرز پخت یک شیرینی سنتی و اصیل دیگر به نام «شیرینی پیچ انگشتی» که از سوغات شهر تبریز است آشنا شوید.

امسال با انواع شیرینی‌هایی که قصد داریم به شما آموزش دهیم حسابی در تعطیلات نوروز کدبانو بودن خودتان را به همه دوست و فامیل نشان خواهید داد. شک نکنید! 😉

مواد اولیه برای پخت شیرینی پیچ انگشتی تبریز:

  • زرده تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
  • پودرقند: ۱۸۰گرم
  • وانیل: یک‌هشتم قاشق چایخوری
  • پسته: به میزان لازم
  • گردوی خردشده: دو سوم پیمانه

a8e71a04-440b-40a5-bb1f-faa3557b52ca

روش پخت شیرینی پیچ انگشتی تبریز با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

زرده تخم مرغ ها را به همراه وانیل و پودر قند با همزن به مدت ۴ دقیقه می زنیم تا پف کند و کرم رنگ شود.

گردو را خیلی ریز خرد کرده، به مواد افزوده و با لیسک مخلوط می کنیم .

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار داده از مواد آماده شده با قاشق با فاصله روی آن می ریزیم.

پسته را می توان به صورت پودر یا خیلی ریزخردشده روی شیرینی ها پاشید. دستگاه را با سیستم کانوکشن با درجه حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد به همراه سه پایه کوتاه گرم کرده هنگامی که گرم شد. یک بار استپ می کنیم.

ظرف شیرینی را داخل دستگاه گذاشته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم. بعد از خنک شدن، شیرینی ها را از روی کاغذ روغنی برداشته، در ظرف چیده و سرو می کنیم.
 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو