۲۵ اسفند ۱۳۹۷

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی:‌ شیرینی پیچ انگشتی تبریز 

وقتش رسیده که با طرز پخت یک شیرینی سنتی و اصیل دیگر به نام «شیرینی پیچ انگشتی» که از سوغات شهر تبریز است آشنا شوید.

امسال با انواع شیرینی‌هایی که قصد داریم به شما آموزش دهیم حسابی در تعطیلات نوروز کدبانو بودن خودتان را به همه دوست و فامیل نشان خواهید داد. شک نکنید! 😉

مواد اولیه برای پخت شیرینی پیچ انگشتی تبریز:

  • زرده تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • پودرقند: 180گرم
  • وانیل: یک‌هشتم قاشق چایخوری
  • پسته: به میزان لازم
  • گردوی خردشده: دو سوم پیمانه

a8e71a04-440b-40a5-bb1f-faa3557b52ca

روش پخت شیرینی پیچ انگشتی تبریز با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

زرده تخم مرغ ها را به همراه وانیل و پودر قند با همزن به مدت 4 دقیقه می زنیم تا پف کند و کرم رنگ شود.

گردو را خیلی ریز خرد کرده، به مواد افزوده و با لیسک مخلوط می کنیم .

روی سینی فر کاغذ روغنی قرار داده از مواد آماده شده با قاشق با فاصله روی آن می ریزیم.

پسته را می توان به صورت پودر یا خیلی ریزخردشده روی شیرینی ها پاشید. دستگاه را با سیستم کانوکشن با درجه حرارت 180درجه سانتی گراد به همراه سه پایه کوتاه گرم کرده هنگامی که گرم شد. یک بار استپ می کنیم.

ظرف شیرینی را داخل دستگاه گذاشته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم. بعد از خنک شدن، شیرینی ها را از روی کاغذ روغنی برداشته، در ظرف چیده و سرو می کنیم.
 

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید