Quantcast
مرداد ۲۹, ۱۳۹۸
August 20, 2019
16-e1527056795566

ماه رمضان که می‌رسه فارغ از شله‌زرد و حلیم افطاری که تمام سیستم گوارشی آدم رو حال میارن، آش رشته لذت وافری داره که اصلا توصیفش در قالب کلمات نمی‌گنجه.

وقتی دمدم‌های غروب، خسته از کار و دویدن‌های روزمره، از تو کوچه پس کوچه‌ها رد می‌شی تا به خونه برسی، بوی ناب آش رشته آن چنان بینی رو قلقلک می‌ده که هر کسی آرزو می‌کنه کاش مقصدش همین خونه بود و همین الان هم افطار شده بود.

آش رشته از اون دسته غذاهاى همه پسند کاملا ایرانى و البته پرطرفدار در ماه مبارک رمضانه که به جرئت میشه گفت خودش به تنهایی یه غذای کامله.

پخت آش رشته با سولاردام فرصتی است تا سفره افطار شما به اتفاقی هیجان‌انگیز تبدیل بشه؛ غذایی که طبیعی، سالم و در زمانی کوتاه آماده شده و کدبانوی ایرانی با افتخار می‌تونه در کنار اون، لذت روزی حلال را با معنویت دعای افطار تجربه کنه.

مواد لازم برای تهیه آش رشته:

  • نخود و لوبیا: هر کدام نصف لیوان
  • عدس: یک لیوان
  • سبزی آش: نیم کیلو
  • پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم
  • رشته: نصف بسته
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش رشته با مایکرویو سولاردارم ال‌جی

۱٫ حبوبات را از قبل خیس کرده و داخل ظرف مورد نظر ریخته و آب روی آن می ریزیم. مایکرو ۶۰۰ وات (۵۴۰ وات) ۲۰ الی ۲۵ دقیقه.

۲٫ سبزی آش را  به همراه پیاز داغ و سیر داغ ریخته و درجه مایکرو ۹۰۰ وات ۲۰ دقیقه را با درپوش انتخاب می‌کنیم.

۳٫ رشته را ریخته و مایکرو ۹۰۰ وات ۲۰ دقیقه با درپوش را انتخاب می‌کنیم.

نکته:
طرز تهیه سیر داغ: به سیر روغن اضافه می‌کنیم: مایکرو ۹۰۰ وات ۳ الی ۵ دقیقه
طرز تهیه نعنا داغ: به نعنا کمی روغن اضافه می‌کنیم: مایکرو ۹۰۰ وات ۲ الی ۴ دقیقه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو