Quantcast
خرداد ۵, ۱۳۹۸
May 26, 2019
مينسترونه

مینسترونه (سوپ تره بار) یک سوپ پرملات ایتالیایی‌ است که در وعده افطار بسیار به جان و دل می‌چسبد. 

این سوپ با سبزیجات تهیه می‌شود و اغلب به آن پاستا یا برنج اضافه می‌کنند. محتویات اصلی این غذا لوبیا، پیاز، هویج، کرفس و گوجه‌فرنگی است.

مینسترونه منوی ثابتی ندارد و معمولاً با سبزیجات فصل طبخ می‌شود. حتی می‌توان به آن گوشت افزود. در هر حال، ما این سوپ خوشمزه و مقوی را در افطارهای ماه مبارک رمضان به شما پیشنهاد می‌کنیم تا در این فصل گرم، کمبود آب بدن خود را جبران کرده باشید و یک غذای مقوی و دلچسب نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • آب: ۶۰۰ سی‌سی
  • آب مرغ: ۶۰۰ سی‌سی
  • پاستا: ۱۰۰ گرم
  • پیاز:  یک عدد
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک: یک قاشق چایخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی: ۴۵۰ گرم
  • نخود فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • هویج : یک عدد
  • کدو سبز: ۲۲۵ گرم
  • کنسرو لوبیا قرمز: یک عدد

دستور پخت:

روغن و هویج و پیاز را در ظرف گود پیرکس ریخته، بدون درپوش با قدرت ۹۰۰ وات ۶ تا ۸ دقیقه در دستگاه مایکروفر سولاردام ال‌جی قرار می‌دهیم تا تفت بخورند و تغییر رنگ دهند.

در این فاصله یکبار هم می‌زنیم.

آب مرغ، آب، گوجه، کدو، سیر، ریحان، نمک و فلفل را افزوده، درب ظرف را گذاشته ۸ تا۱۰دقیقه با قدرت ۹۰۰ وات زمان می‌دهیم تا بپزد.

در این فاصله یک بار هم می‌زنیم.

لوبیا کنسروی را در آّبکش ریخته تا آب آن جدا شود؛ بعد به همراه نخودفرنگی و پاستا به مواد اضافه می‌کنیم؛ درب ظرف را گذاشته و با قدرت ۶۰۰ وات۱۲ تا ۱۴دقیقه زمان می‌دهیم تا این مواد هم بپزد وسوپ جا افتاده شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو