۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

ماه رمضان آمد و بازار «حلیم» داغ شد

حلیم جزو اون غذاهاییه که خیلی‌ها طرفدارش هستند. بعضی‌ها حلیم رو به عنوان صبحانه و بعضی‌ها هم به عنوان وعده‌های دیگه می‌خورن. اما بازار حلیم توی ماه رمضان از همیشه داغ‌تره.

ماه مبارک رمضان فرا رسیده است و تهیه غذا با دهان روزه و جلب رضایت خانواده برای خانم‌های خانه‌دار موضوع مهمی است. دوست داریم طبخ غذا آسان باشد، وقت کمتری از ما بگیرد، از سلامت غذاها و تازگی‌شان مطمئن باشیم و تنوع غذایی… و صد البته دلمان می‌خواهد سفره افطاری را نیز برای عزیزانمان رنگین بچینیم و کمی هم مراقب هزینه‌ها باشیم.

مایکروویو‌های سولاردام ال‌جی با چنین هدفی در بازار ایران عرضه و با پشتیبانی شرکت مشتریان گلدیران تضمین شده‌اند. چندین گزینه متنوع پخت شامل مایکرو،‌ گریل ذغالی، کانوکشن و فر نوری به همراه برنامه‌های پخت متنوع ایرانی، سولاردام را به محصولی ایده‌ال برای آشپزخانه‌ها تبدیل کرده است.

پخت با سولاردام فرصتی است تا سفره افطار را به اتفاقی هیجان‌انگیز با انواع دسرها، پیش‌غذاها و غذاهای اصلی تبدیل کنیم. رنگین‌کمانی از مواد طبخ شده طبیعی و سالم که در زمانی کوتاه آماده شده و کدبانوی ایرانی با افتخار می‌تواند در کنار آن، لذت روزی حلال را با معنویت دعای افطار تجربه کند.

اگه دوستی رو اطرافتون می‌شناسید که عاشق حلیمه، این پست رو براش ارسال کنین.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید