زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: مافین مرغ و ذرت
مواد لازم:
- سینه مرغ پخته یا خام: یک عدد
- ذرت: 2 قاشق غذا خوری
- پیاز ریز نگینی شده: یک عدد متوسط
- عصاره مرغ: یک عدد
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: یکچهارم پیمانه
- ماست خامه ای: یکدوم پیمانه
- آرد: یک و یکچهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
- لیمو فلفلی و پاپریکا: هر کدام نصف قاشق چایخوری
- فلفل دلمه سبز: نصف یک عدد
طرز تهیه مافین مرغ و ذرت با مایکروویو سولاردام الجی:
سولاردام را روی پیش گرمایش قرار داده و قالب را با کره چرب میکنیم .
پیاز را ریز کرده و با 2 قاشق روغن مایع تفت میدهیم تا سبک و کمی طلایی شود.
سینهی مرغ را خرد کرده و به همراه ذرت به پیاز اضافه میکنیم و پس از لحظهای از روی حرارات برمیداریم.
آرد، بیکینگ پودر، پاپریکا، لیموفلفلی، عصاره مرغ و کمی نمک را میکس یا الک میکنیم!
روغن مایع و کره را با هم زده و تخم مرغ ها، ماست و زعفران را به آن اضافه میکنیم. سپس همه با همی میزنیم تا یکدست شوند.
ترکیب حاوی آرد را به مایع اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
مخلوط مرغ و ذرت و پیاز را هم به مایه اضافه میکنیم و پس از اینکه خوب یکدست شد، داخل قالبهای مافین میریزیم.
سپس روی سه پایه کوتاه قرار داده و 1۰ الی 15 دقیقه در کانوکشن قرار می دهیم.
نظر دهید