۲۶ شهریور ۱۳۹۸

چگونه بهترین تلویزیون OLED را انتخاب کنیم؟

هنگامی کار به خرید بهترین تلویزیون OLED می‌رسد، چند فاکتور مهم برای این کار وجود دارد.

مواردی شامل:

کیفیت صفحه‌نمایش

اگر امروز قصد خرید تلویزیون OLED دارید، گزینه‌های بسیار بیشتری نسبت به سال‌های گذشته پیش روی شماست، زیرا سازندگان دیگری ازجمله پاناسونیک، سونی و فیلیپس در کنار ال‌جی فناوری OLED را عرضه کرده‌اند. ولی همه این تولیدکنندگان با استفاده از پنل های ال‌جی تلویزیون خود را عرضه کرده و همه آن‌ها اساساً از همان سخت‌افزار نمایشگر برای تولید تصویر استفاده می‌کنند.

کیفیت صدا

بزرگ‌ترین فاکتور تمایز میان این تلویزیون‌ها کیفیت صدا است. برخی از این تلویزیون‌ها از صدای جلو برخوردار هستند، درحالی‌که دیگران از بلندگوهای ضعیف که روی کناره‌های آن‌ها نصب‌شده‌اند بهره می‌برند. درصورتی‌که صدای خوبی بخواهید، می‌توانید با هزینه بیشتر و خرید تلویزیونی با بلندگوهای بهتر تجربه بهتری داشته باشید.

پردازش تصویر

علاوه بر صدا، تفاوت‌های جزئی در نحوه پردازش هر تصویر قبل از به نمایش درآمدن آن وجود دارد. بعضی از محصولات در مدیریت محتوای غیر 4K بهتر عمل می‌کنند، درحالی‌که سایر آن‌ها جزئیات کیفیت تصویر Ultra HD را باکیفیت بالا به نمایش می‌گذارند.

این سطوح مختلف پردازش تصویر نیز به این معنی است که ورودی تلویزیون‌ها متفاوت است و بعضی از آن‌ها برای بازی مناسب‌تر از دیگر محصولات هستند.

بهترین تلویزیون که در حال حاضر می‌توانید بخرید

بهترین تلویزیونی که در حال حاضر می‌توانید بخرید سری هوشمند و شیک C9 OLED ال‌جی است. تلویزیونی که هرچه نیاز دارید را ارائه می‌دهد. شاید کمی گران به نظر برسد اما زمانی که کار به کیفیت می‌رسد نمی‌توانید نقدی به این مدل وارد کنید. به همین دلیل است که این مدل امتیاز بالایی گرفته است.

طیف رنگ گسترده

همان‌طور که می‌دانید، تلویزیون OLED کیفیت تصویر بی‌نظیری ارائه می‌دهد. این عمدتاً به دلیل حضور پیکسل‌های خودنوردهی هستند که علاوه به نمایش گذاشتن رنگ مشکی مطلق، طیف وسیعی از رنگ‌ها را نیز تولید می‌کنند. اگر به دنبال کیفیت تصویر عالی هستید یا دوست دارید مثل یک استودیوی فیلم‌سازی فیلم ببینید از این مدل مطمئناً ناامید نخواهید شد.

تجربه سینمایی

اگر پول زیادی بابت یک تلویزیون بدهید، احتمالاً انتظار شما از تلویزیون در حد یک تجربه سینمایی است. خوب، این دقیقاً همان چیزی است که شما با این مدل تلویزیون ال‌جی به دست می‌آورید، به‌طوری‌که به لطف صدای سینمایی و تصویربرداری HDR، خانه شمارا به یک مرکز سرگرمی تبدیل می‌کند.

فناوری‌های قابل تنظیم

این تلویزیون برای بهینه‌سازی کیفیت تصویر و صدا طراحی‌شده و فناوری یکپارچه هوش مصنوعی بسته به آنچه مشاهده می‌کنید یاد می‌گیرد که چگونه بهترین تنظیمات برای مشاهده تصویر را انتخاب کند. این بدان معناست که دیگر نیازی نیست شما با تنظیمات تلویزیون خود کلنجار بروید.

طراحی بسیار باریک

طراحی شیک و باریک اجازه می‌دهد که این مدل با طراحی هر خانه‌ای هماهنگ شود. علاوه بر این تعداد کابل‌ها هم بسیار کم شده است و بنابراین شما دیگر نگران سیم‌های پشت تلویزیون و خرابی آن‌ها نخواهید بود.

۱ نظر

حسین ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ پاسخ

در حال حاضر مجموعا ۱۵ شرکت در دنیا تلوزیونهای OLED تولید می کنند در سال ۲۰۱۸ میلادی علی رغم افزایش فروش نسبتا چشمگیر تلوزیونهای OLED در دنیا ۷۰ در صد سهم بازار در اختیار ال جی بود گرانترین برند تولید کننده تلوزیونهای OLED در دنیا LOEWE می باشد یکی به جهت تعداد پائین تولید یکی بدلیل اینکه این برند فقط در داخل خاک المان تولید می گردد و از قدیم لاکچری ترین تلوزیون دنیا محسوب می شده تلوزیونهای این برند با چاپ لوگو بصورت عمودی در سمت راست کلید پاور در وسط قاب پائین و پایه استیل چند شاخه و در اکثر مدلهای ساند بار داخلی یا بهتر بگوئیم متصل به زیر قاب تلوزیون قابل تشخیص است برند سونی بعد از ال جی بیشترین سهم بازار را در اختیار دارد علی رغم قیمت بالای تلوزیونهای سونی و پاناسونیک نسبت به تلوزیونهای ال جی این دو برند توانستند سهم مناسبی از بازار OLED را بدست اورند استفاده از پردازنده های بسیار قدرتمند گرافیکی ساخت این دو شرکت در تلوزیونهای تولیدی انها در گذشته باعث شده بود که علی رغم استفاده از پنل های ال جی کیفیت تصویری این دو برند از نظر سایت های تخصصی بالاتر ارزیابی گردد و این موضوع باعث شد بسیاری از افراد حاضر به پرداخت قیمت بالاتر تا یک و نیم برابر برای تلوزیونهای در سایز مشابه این دو برند بخصوص سونی گردند تلوزیون فیلیپس در مقام چهارم پرفروش های دنیاست این سه برند رقیب ال جی که همگی پیش کسوت تر از ال جی هستند بدلیل حسن شهرت جهاتی و حس نوستالژیک افراد میان سال کماکان پرفروش هستند در مورد سایر برندها مانند وستل و گروندیک تولید ترکیه و دوو کره تعداد مدلها و میزان تولید چندان چشمگیر نیست ضمنا علی رغم سرعت بسیار بالا و گرافیک جذاب و کاربر پسند سیستم عامل Web OS بدلیل محدودیت محتوا بسیاری از افراد که بیشتر از امکانات تلوزیونهای هوشمند استفاده می کنند تمایل به استفاده از تلوزیونهای دارای سیستم عامل Android و یا رکوو Ruko ( که در ایران کمتر شناخته شده ) دارند که این موضوع در جلب انها به سایر برندها موثر است اما به هر حال ال جی در دو سال گذشته با ارتقاء سخت افزار و پردازنده های گرافیکی توانسته عقب ماندگی خود را نسبت به سونی و پاناسونیک کاملا جبران و از نظر پارامترهای کیفی تصویر رتبه ۱۰ را از سایت معتبر Cnet بدست اورد .

نظر دهید