۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: کیک اسفنجی

می‌دونید چطوری میشه با مایکروویو ال‌جی، یه کیک اسفنجی و پفی پخت؟ 

اگه همیشه تو درست کردن کیک‌های پف‌دار و اسفنجی مشکل دارید و کیک‌هاتون خوب از آب درنمیاد، این مطلب برای شماست تا بتونید با مایکروویوهای ال‌جی کیک اسفنجی بپزید. با وبلاگ ال‌جی همراه باشید و ادامه مطلب رو بخونید.

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

  • آرد: 300 گرم
  • پودر قند: 300 گرم
  • بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • آبجوش: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • نمک: یک پنس

طرز تهیه کیک اسفنجی

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید، سفیده تخم مرغ و نصف پودر قند را با دور تند همزن هم زده تا کاملا فرم بگیرد؛ به طوری که وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد. سفیده تخم مرغ را داخل یخچال قرار دهید.

زرده تخم مرغ‌ها را به همراه مابقی پودر قند هم بزنید تا کاملا کشدار بشه. بعد ابجوش را اضافه کرده و همزمان هم بزنید، بعد همزن را کنار بگذارید.

آرد و بکینگ پودر وانیل و نمک را که 3 بار الک کرده‌اید طی چند مرحله همراه سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به شکل دورانی مخلوط نمایید.

قالب 25 سانت را کاغذ روغنی پهن کرده و مایع کیک را داخل قالب بریزید.

دستگاه را با سیستم کانوکشن 170 درجه گرم کنید. پس از گرم شدن دستگاه یکبار کلید استاپ را بزنید.

سه پایه کوتاه و ظرف کیک را درون دستگاه قرار داده و با پیچ کنترل 15 الی 20 دقیقه زمان دهید.

نوش جان 😉

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید