زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی
پیش غذا: سوپ قارچ و سبزیجات
سوپ قارچ با سبزیجات یک غذای کامل و سرشار از ویتامین برای بدن شما و به عنوان پیشغذا بسیار سبک است. فولیک اسید ماده مهمی برای بدن انسانها به شمار میرود. این سوپ خوشمزه کمکالری غنی از فولیکاسید و گزینه مناسبی برای دستیابی به یک غذای سالم است. هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی راحت درست میشود. به دلیل وجود مواد غذایی رنگی که در تهیه این سوپ به کار میرود و زمینه روشنی که به خاطر شیر و خامه دارد، یک پیشغذای شکیل و زیباست.
مواد لازم برای 4 نفر
آب گوشت: 330 گرم
آرد ذرت: یک قاشق چایخوری
آویشن: 2/1 قاشق چایخوری
پیاز: (خلال شده) 50 گرم
جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 4/1 قاشق چایخوری
قارچ: (ورقه شده) 175 گرم
نمک: به میزان لازم
کرفس: (خرد شده) 8 ساقه
کره: 30 گرم
زمان پخت: 27 دقیقه
ملیت منو: فرانسوی
سرآشپز: مرکز آموزش مایکروویو الجی تهران
دستور پخت در مایکروویو سولاردام الجی:
- کرفس، پیاز، آّب گوشت، کره آبشده، جعفری خشک، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف پیرکس ریخته و با درپوش با قدرت900 وات 5 دقیقه زمان میدهیم و بعد با قدرت 600 وات 15 الی 20 دقیقه زمان میدهیم تا بپزد.
- ظرف با درپوش باشد و گهگاهی هم بزنیم.
- مابین این زمان قارچ را هم اضافه میکنیم.
- سرکه و آرد ذرت را اضافه میکنیم. ظرف را بدون درپوش با قدرت 900 وات 2 دقیقه زمان دهید تا غلیظ شود و در این فاصله یکبار هم بزنید.
- بعد در ظرف بریزید، تزئین و سرو کنید.
نظر دهید