۱۱ شهریور ۱۳۹۶

قابلیت بخارپز در مایکروویو سولاردام ال‌جی

به اعتقاد متخصصان آشپزی و کارشنان تغذیه، در بیشتر روش‌های پخت، ویتامین‌‌ها کاملاً یا تا حدی از بین می‌‌روند ولی در روش بخارپز بیشتر مواد مغذی از جمله ویتامین‌های حساس به حرارت باقی می‌‌مانند. 

به همین علت، بخارپز کردن را بیشتر برای سبزیجات استفاده می‌‌کنیم تا هم نرم‌‌تر شود، هم هضم آنها راحت‌‌تر باشد و هم ارزش تغذیه‌‌ای خود را حفظ کنند.

برخی از مدل‌ها از مایکروویوهای ال‌جی از قابلیت بخارپز برخوردار هستند؛ با کمک این قابلیت غذا مزه‌ی بهتری خواهند داشت و مواد مغذی بیشتری در آن‌ها حفظ می ‌شود.

Steam

نکات مهم:

1. سینی فلزی که داخل آن آب می‌ریزیم (حدود 1 لیوان) حتماً آب جوش باشد.
2. توری فلزی که غذا روی آن قرار می‌گیرد.
3. کلاهک فلزی که روی آن دو گذاشته می‌شود.
در نهایت این سه ظرف مکمل یکدیگر می‌باشند، و 3 تکه ظرف بخار پز روی سینی فلزی دستگاه قرار می‌گیرد.
*وزن ماده اصلی بدون ظرف و مخلفات محاسبه شود.

03_Steam-chef
نحوه استفاده:
الف) کلید (STEAM COOK /PERSIAN COOK) را دوبار فشار دهید تا علامت پخت با بخار را ببینید، کلید CONTROL را بچرخانید تا عدد ماده غذایی که می‌خواهید روی صفحه مشخص شود.
ب) برای تأیید نوع ماده غذایی کلید ENTER را فشار دهید.
ج) کلید کنترل را بچرخانید و وزن ماده غذایی را مشخص کنید.
د) کلید START را فشار دهید.

۹ نظر

محسن ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ پاسخ

حداقل یه فیلم میذاشتی بهتر بود

SaEeD ۲ مهر ۱۳۹۸ پاسخ

سلام . یک سوال داشتم : آقا با منوی پخت با بخار در سولاردوم ال جی ، میتوان مرغ کامل را هم بخارپز کرد ؟ اگر امکانش هست وزن و زمان را چه اندازه تعیین کنیم ؟

حسین ۳ مهر ۱۳۹۸ پاسخ

برایراهنمایی در خصوص بخار پزکردن مرغ میتواند از بخش پشتیبانی گلد ایران با شماره تماس ۸۴۷۳۳ کمک بگیرید اما بدلیل هزینه بالای برق مصرفی نسبت به گاز بهتر است برای بخار پز کردن از اجاق گاز استفاده نمایید برای این منظور میتوانید از قابلمه معمولی و حتی قابلمه های ارزان قیمت الومینیمی و ظروف مخصوص بخار پز استفاده نمایید ضمنا انواع تاشو ظروف بخاز پز که برای انواع قابلمه از سایز ۱۲ تا ۲۴ با قیمت حدود ده هزار تومان در بازار موجود که میتوانید از مغازه های فروش لوازم آشپزخانه تهیه کنید پس از پختن مرغ میتوانید از حالت گریل فر برای برشته کردن مرغ خود استفاده کنید .

SaEed ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ پاسخ

سلام . ۲ نکته :
اول اینکه در توضیحات بالا نوشته ۱ لیوان آب که حتما جوش باشد ، در حالی که من از خود شرکت گلدیران سوال کردم یکی از کارکنان پاسخگو ، گفتن که آب ولرم باشه !!
و مورد دوم اینکه در دفترچه راهنمای سولاردم نوشته که برای منوی بخارپز ، ظرف مخصوص روی سه پایه کوتاه قرار گرفته بر روی سینی فلزی ، گذاشته شود / در حالی که باز هم در توضیحات فوق نوشته : ۳ تکه ظرف بخارپز بر روی سینی فلزی قرار گیرد و هیچ اسمی از سه پایه کوتاه نیاورده !
حالا با این اوصاف ما باید به کدوم یکی از این دو دستور عمل کنیم ؟!

فرانک ۱۳ مهر ۱۳۹۹ پاسخ

نه دفترچه سولار دام من نوشته روی صفحه فلزی بگلذارید

سمانه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ پاسخ

چرا من دفترچه نداره شما از کجا دفترچه آوردید

سمانه ۲۵ آذر ۱۳۹۹ پاسخ

سلام
وقت شما بخیر
من اولین باری که از سیستم بخارپز استفاده کردم دستگاه جرقه زد و بعد از اون دیگه جرات نکردم از بخارپز استفاده کنم. برای رفع مشکل باید چیکار کنم؟
ممنون

Fatemeh ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ پاسخ

سلام ببخشید درقسمت کانوکشن سولاردم ال جی میشه از ظروف دیگه ی غیر از ظرف خود سولار مثل قابلمه های معمولی یا ظروف فلزی دیگه استفاده کرد؟

نرجس ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ پاسخ

سلام ی پیج تو اینستا هست که پخت انواع غذا و کیک و خوراکیهارو با سولاردام آموزش میده. عالیه. من ماهی و پیتزا و شیرینی نخودی رو باهاش حرفه ای یاد گرفتم

نظر دهید