زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: تارت میوه
«تارت میوه» پیشنهاد خوشمزه و اشتهاآور امروز ما است که میتوانید به راحتی با سولاردام الجی آماده کنید.
مواد لازم :
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- پودر قند: یک قاشق سوپخوری
- آب سرد یا شیر:4جیک قاشق سوپخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- آرد: 210 گرم
- نمک: یک پنس
- روغن: 60گرم
طرز تهیه تارت میوه و ژله:
فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. آرد و نمک را با هم الک کنید.
کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.) پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را به قالبهای تارت متوسط و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.
قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند. تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید.
سپس با میوه های مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.
در نهایت از بریلو و یا ژله نیم بند شده برای حذف طراوت میوه ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین نمایید
۲ نظر
سلام من گلت میوه ای درست کردم و دما رو گذاشتم روی ۱۸۰ اما قسمت زیر گلت من سوخت و هنوز روش برشته نشده بود،میتونم بپرسم مشکل کجاست؟
سلام واقعا محتوای سایتتون عالی ممنون