زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: قارچ شکم پر
اگر دلتان میخواهد در کمترین زمان با مواد اولیه در دسترستان یک فینگرفود خوشمزه و شیک در کنار سایر غذاها داشته باشید، روی «قارچ شکم» پر حساب کنید.
«قارچ شکم پر» یکی از فینگر فودهای پرطرفداری است که در این مطلب میتوانید دستور طبخ آن را با کمک سرآشپز مخصوص الجی و گلدیران و البته مایکروویو سولاردام الجی یاد بگیرید:
مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر:
- قارچ درشت و تازه: ۲۰ عدد
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر له شده: ۲ حبه
- اسفناج خرد شده، بدون آب: ۲۸۰ گرم
- پنیر مازار: یک لیوان
- پنیر پارمیزان: یک لیوان
- نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه قارچ شکم پر با مایکروویو سولاردام الجی:
ساقه ها را از قارچ جدا کنید و آنها را خرد کنید .
سیر را در سیستم 900 وات همراه با کره کمی تفت دهید. سپس قارچ ها را به آن اضافه کنید با درپوش 5 دقیقه تفت دهید .
اسفناج را به قارچ اضافه کرده و 2 دقیقه باهم تفت دهید .
نمک و فلفل را به میزان لازم روی مواد میپاشیم. سپس دو نوع پنیر را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا با دمای مواد کامل آب شوند.
قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و در دستگاهی که از قبل با 180 درجه داغ شده (پیش گرمایش داده شده) به مدت 15 الی 20 دقیقه در کانوکشن زمان دهید تا قارچ ها بپزد.
نوش جان 😉
نظر دهید