زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: تورتیلاى اسپانیایی
امروز، در وبلاگ الجی طرز تهیه یک غذای خوشمزه شبیه کوکوی سیبزمینی را به شما آموزش میدهیم؛ منتها با کمی مواد اضافی. مطمئن باشید طبخ این غذا با مایکروویوهای سولاردام الجی فوقالعاده سریع و راحت است و میتوانید در هنگام پخت غذا به کارهای دیگر خود برسید.
مواد لازم برای تهیه تورتیلاى اسپانیایی
مواد اولیه برای 6 نفر
- سیب زمینی: 900 گرم
- نمک: به میزان لازم
- پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 8 عدد
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- پنیر پارمسان رنده شده: یک سوم پیمانه
- کره: یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی با مایکروویو سولاردام الجی:
1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 15تا 20 دقیقه در حالت مایکرو 900 وات بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به مکعب های کوچک برش دهید و درون کاسه بزرگی بریزید.
2. پیش گرمایش با حالت کانوکشن رابا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
3. 1.5 قاشق غذاخوری روغن را در ظرف پیرکس روی مایکرو 360وات ملایم گرم کنید. پیاز را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلا یی شوند. پیازهای سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی ها بریزید.
4. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و آنها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
5. کره و روغن باقی مانده را درون ظرف بزرگ مثل پیرکس در حالت ماکرو 360 وات گرم کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. پنیر را روی آن بپاشید. تا زمانی داخل دستگاه بگذارید بماند که تخم مرغ ها در حاشیه ظرف کمی سفت شوند. سپس آن را داخل کانوکشن که از قبل گرم کردید قرار دهید تا کامل پخته و سطح آن طلایی شود. حدود 10دقیقه در کانوکشن روی سه پایه کوتاه باشد کافی است. (در بین تایم چک شود)
6. ظرف را خارج کنید و اجازه دهید تورتیلا خنک شود. سپس با چاقوی بلند آن را برش دهید و به همراه سس مایونز با طعم سیر سرو کنید.
نظر دهید