۱۶ مرداد ۱۳۹۸

تلویزیون‌های نانوسل ۲۰۱۹ ال‌جی با ۳ فناوری نانوی اعجاب‌انگیز

مجموعه تلویزیون‌های ممتاز و پیشرفته LCD نانوسل ال‌جی در سال ۲۰۱۹ (سری SM9X و SM8X) با سه فناوری نانو عرضه خواهند شد. 

هر جایی که نشسته باشید، مطمئن باشید تلویزیون نانوسل ال‌جی دقت رنگ در زوایای دید عریض و گسترده را با فناوری نانو اکیورسی (NanoAccuracy) بر پایه فناوری نانوسل ال‌جی ممکن می‌کند. شما می‌توانید از این به بعد رنگ‌ها را دقیق و از تمامی زوایای دید مشاهده کنید و هر کسی می‌تواند از تصویر واقعی لذت ببرد.

810b2702-8aa4-464b-9946-c60d009d2e25

تلویزیون نانوسل ال‌جی برای تأکید بیشتر بر کیفیت تصویر بهتر بر پایه فناوری نانوسل ال‌جی با فناوری نانو کالر (NanoColor) بعد جدیدی از دنیای رنگ‌ها را به نمایش می‌گذارد. با نانوکالر از خلوص رنگ‌های بهبودیافته‌ای لذت ببرید که تجربه بصری شگفت‌انگیزی را با فناوری نانوسل به شما ارائه می‌دهد. این فناوری خلوص رنگ را با استفاده از ذرات نانوی یک‌نانومتری بیشتر می‌کند.

cff29941-21b7-4248-bbce-3bc1af6f2f93

از دیگر فناوری‌های به کار رفته در تلویزیون‌های نانوسل ال‌جی فناوری نانوبزل است. حاشیه بسیار کم و باریک با طراحی شیک با فناوری نانو بزل (NanoBezel) در تلویزیون‌های ۲۰۱۹ نانوسل ال‌جی گنجانده خواهد شد. حاشیه باریک در تلویزیون‌های نانوسل با فضا و دکوراسیون منزل شما و ایجاد دکور شیک و خیره‌کننده هارمونی و تطابق کامل دارد.

همه تلویزیون‌های OLED و تلویزیون‌های NanoCell ال‌جی در سال ۲۰۱۹ که مجهز به ThinQ AI هستند با گنجاندن پورت‌های HDMI 2.1 از نرخ فریم بالا HFR پشتیبانی می‌کنند. در نتیجه، حرکات با سرعت ۱۲۰ فریم در ثانیه صاف‌تر و واضح‌تر هستند و محتوای صحنه‌های اکشن و سریع مانند مسابقات ورزشی و فیلم‌های اکشن بهتر پردازش می‌شود. پشتیبانی از قابلیت کانال پیشرفته بازگشت صدا یا eARC به علاقه‌مندان سینمای خانگی امکان بهره‌مندی از اتصال HDMI به صورت یکپارچه را می‌دهد تا از بالاترین کیفیت صدا در فرمت‌های مختلف با بیشترین میزان جزییات و عمق لذت ببرند.

۱ نظر

حسین ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ پاسخ

قطعا فناوری نانوسل در اینده با سرعت بیشتری گسترش خواهد یافت زیرا این فناوری بدلیل مواد اولیه فراوان و ارزان قیمت نسبت به فناوری OLED در صورت افزایش میزان تولید با قیمت تمام شده پائین تر و در نتیجه ارزانتر به دست مصرف کننده خواهد رسید با این فناوری امکان تولید تلوزیونهای بسیار باریک با ۳۰ درصد ئزن کمتر با رنگهای زنده و طبیعی با زاویه دید گسترده و نور بیشتر براحتی امکان پذیر بوده و چون با همان خط تولید تلوزیونهای ال سی دی ال ای دی قابل تولید است توسط رقبا با نامهای دیگر گسترش می یابد این فناوری بی شبهات به فناوری Qled سامسونگ نیست اما انچه که مسلم است در کنار این مزایا ی بیشمار باز هم قادر به رقابت با فناوری OLED ال جی از نظر کیفیت تصویر نخواهد بود

نظر دهید