وب سایت زومیت: کارخانه جدید تولید نمایشگر OLED ال جی در چین آغاز به کار کرد
وب سایت زومیت: کارخانهی جدید تولید نمایشگرهای OLED بزرگتر از ۵۵ اینچ ال جی با ظرفیت تولید بیش از یکمیلیون نمایشگر در سال، کار خود را آغاز کرد.
کارخانهی جدید تولید نمایشگر نسل ۸.۵ الجی، ساختمانی ۹ طبقه به مساحت کلی ۴۲۷ هزار مترمربع در زمینی به مساحت ۷۴ هزار مترمربع واقع شده است. ظرفیت اولیهی تولید کارخانه ماهانه ۶۰۰ هزار زیرلایه ۲۲۰۰ در ۲۵۰۰ میلیمتر است که تا سال ۲۰۲۱ به ۹۰ هزار برد زیرلایه در ماه افزایش خواهد یافت. کارخانهی جدید را شرکت فناوری LG Display High-Tech چین و با سرمایهگذاری مشترک بین الجی دیسپلی و Development District گوانگژو اداره خواهد کرد.
با توجه به حضور رقبای مختلف بازار، الجی دیسپلی سعی میکند نمایشگرهای متنوعی به بازار عرضه کند و با تولید نمایشگرهای بزرگ OLED، اهداف استراتژیکی را برای افزایش سود خود در پیش میگیرد. پیشتر، الجی دیسپلی اعلام کرده بود در سال ۲۰۱۸، موفق شده ۲.۹ میلیون نمایشگر بزرگ OLED بفروشد و انتظار میرود در سال جاری نیز، بتواند ۳.۸ میلیون نمایشگر بزرگ بفروشد که در این صورت، کسبوکار پررونقی برای خود رقم خواهد زد. الجی با استناد به تحقیقات بازار، معتقد است تقاضای تلویزیونها و نمایشگرهای OLED افزایش یافته؛ درنتیجه، سرمایهگذاری برای راهاندازی کارخانهی جدید تولید نمایشگر OLED مقرونبهصرفه است.
درحالحاضر، حجم تولید نمایشگر OLED نسل ۸.۵ الجی در کارخانهی پاژو کرهجنوبی، ۷۰ هزار پنل است. افزونبراین، این شرکت در حال تأسیس کارخانهی OLED نسل ۱۰.۵ نزدیک پاجو است که در سال ۲۰۲۲ بتواند ۴۵ هزار برد مدار چاپی ۲۹۴۰ در ۳۳۷۰ میلیمتری در هر ماه تولید کند. درنتیجه، انتظار میرود تا سال ۲۰۲۲، الجی بتواند ۱۶۰ هزار نمایشگر OLED نسل ۸.۵ و ۴۵ هزار نمایشگر OLED نسل ۱۰.۵ در هر ماه تولید کند. شرکت امیدوار است بتواند تا سال ۲۰۲۲، حجم تولید نمایشگر OLED را به ۱۰ میلیون پنل بزرگ برساند.
منبع: وب سایت زومیت
با توجه به اینکه فناوری OLED ال جی منحصر به فرد و ترکیبی از ایجاد نور بوسیله دیود نوری ارگانیک و تحریک الکتریکی فسفر برای تولید نور سفید است که ضمن اینکه کنتراست و نور صفحه و غنای تصویر افزایش یافته عمر پنل نیز افزایش یافته از طرفی با توجه به ساتع شدن نور مستقیما از سطح پیکسل ها زاویه دید افقی و عمودی تا مرز ۱۸۰ درجه افزایش یافته و هزینه مواد اولیه مصرفی بدلیل کاهش نیاز به مواد اولیه ارگانیک کاهش و بدلیل افزایش تولید و تیراژ میلیونی هزینه سربار تولید کاهش یافته است با توجه به مراتب فوق این فناوری کاملا در انحصار ال جی است و هیچ شرکت دیگری برای ورود به این فناوری جرات ریسک ندارد در حالیکه در فناوری QLED که در واقع نامگذاری انحرافی برای فناوری نانوسل ال جی پیاده سازی شده روی فناوری VA و SVA است براحتی توسط تمامی تولید کنندگان پنل در دنیا قابل مشابه سازی و تولید است کما اینکه بسیاری از برندهای چینی ارزان قیمت مانند تی سی ال این فناوری را ارائه کرده اند در حال حاضر تلوزیونهایQLED تی سی ال توسط شرکت مادیران عرضه و در سایت این شرکت در بخش تلوزیون دارای طبقه بندی جداگانه می باشد