زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: اسپاناکوپیتا
یکی از انواع غذاهایی که طرفداران زیادی در بیشتر کشورهای دنیا دارد و خیلی هم خوشمزه، سالم و دلچسب است، غذاهای یونانی هستند که مردم اهالی دریای مدیترانه طبخ میکنند؛ غذاهایی که در بیشتر آنها روغن زیتون، پنیر، پیاز و سیر را میتوان یافت.
امروز، در وبلاگ الجی میخواهیم روش طبخ اسپاناکوپیتای خوشمزه را به شما آموزش دهیم که میتوانید به عنوان یک غذای بهاری سالم و سبک در حداکثر زمان نیم ساعت بپزید و نوش جان کنید.
مواد اولیه برای طبخ اسپاناکوپیتا
- خمیر فیلو: 300 گرم (خمیر فیلو یا یوفکا یک خمیر بسیار نازک است که بصورت نیمه منجمد موجود می باشد، قبل ازمصرف در فریزر نگهداری نمایید و یکساعت قبل از پخت از فریزر بیرون آورید تا در دمای محیط انجماد از بین برود)
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- پنیر خامه ای: 300 گرم
- اسفناج: 300 گرم
- پیاز: یک عدد
- سیر: یک حبه
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل: به میزان دلخوا
- کره: 100 گرم
روش پخت اسپاناکوپیتا
سیر له شده و پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کرده و در سیستم ماکرو 900 وات تفت می دهیم .
اسفناج خرد شده را هنگامی که رنگ پیاز به طلایی تغییر نمود اضافه می نماییم. بعد نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نموده و کمی تفت میدهیم. پنیر خامه ای و زیتون را به مخلوط اضافه نموده و بهم می زنیم.
خمیر یوفکا را در ابعاد 10*25 سانت برش داده و مواد درون تابه را درون آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی شکل بپیچید و داخل سینی فر بگذارید. البته میتوانید مانند یک کیک یا پای کامل مواد را درون سینی کمی گودتر بچینید.
کره را گرم نمایید و با شیر مخلوط نموده و با استفاده از قلم مویی روی ورقه های فیلو بمالید و سپس زرده تخم مرغ را نیز بروی آن بمالید.
ظرف را روی سه پایه بلند قرار داده و در ترکیب شماره یک ترکیب ماکرو و گریل یک با قدرت 180 به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار داده تا کاملا طلایی رنگ شود.
نوش جان 😉
نظر دهید