در یخچال، جای چی کجاست؟!
برای خانه تکانی عید، چطور فضای داخلی یخچال را مرتب کنیم؟
از مهمترین بخشها و لوازم آشپزخانه که باید همیشه تمیز و بهداشتی باشد، یخچال و فریزر شماست که نباید شستوشوی آن را فقط به خانهتکانی عید موکول کنید.
این نصیحت را به گوش جان پذیرا باشید. از آنجا که همیشه سلامت و امنیت غذا اهمیت ویژهای دارد، سرآشپزها همیشه در مرتب کردن مواد غذایی داخل یخچال وسواس دارند و همواره شیوه نگهداری آنها را به خوبی میدانند.
وقتی بدانید که بهترین جای یخچال برای قرار دادن مواد غذایی چیست نه تنها از انتشار هر گونه آلودگی به دیگر مواد پیشگیری میکنید بلکه مواد غذایی تازهتر، طولانیتر و طبیعیتر باقی میمانند. معمولاً گوشت خام و غذاهای دریایی باید در طبقه پایین یخچال نگهداری شود که دمایش از همه قسمتهای دیگر پایینتر است. پایین نگه داشتن آنها از نشت خونابه این مواد به مواد دیگر نیز جلوگیری میکند.
قانون مهم دیگر این است که غذاهایی که لازم نیست پخته شوند را در طبقههای بالا نگه دارید. مثلاً باقیمانده غذاها و غذاهای آماده، زیرا این قفسهها پایدارترین دما را دارند. نوسانات دما در درب یخچالهای استاندارد از هر جای دیگری بیشتر است. معمولاً پیشنهاد میکنیم این محل برای چاشنیها و دیگر محصولاتی که میتوان به مدت طولانی نگهداری کرد استفاده شود.
اگر چه، با وجود یخچالهایی نظیر InstaView الجی با درب دولایه اختصاص چنین فضایی دیگر شیوهای قدیمی و ازمدافتاده است. این یخچال با درب شیشهای نه تنها دسترسی به مواد غذایی مورد نظر را بدون باز کردن محفظه اصلی امکانپذیر میکند بلکه تنها با یک ضربه کوچک مشاهده فوری خوراکیها را میسر میکند. با یک ضربه روی بخش شیشهای درب یخچال، فضای داخل یخچال روشن میشود.
وقتی مواد غذایی روی هم انباشته نشوند هوای سرد به خوبی در فضای یخچال گردش میکند. حتماً مواد غذایی را به صورت یکنواخت در همه طبقهها پخش کنید تا یخچال خنکتر بماند. وقتی مواد غذایی در یخچالتان روی هم انباشته شوند بازده یخچال پایین میآید و منجر به فساد مواد غذایی میشود. همین طوری اتفاقی و تصادفی مواد غذایی را در یخچال انبار نکنید. موادی که خوب و ثابت قرار نگرفته باشند، دفعه بعدی که درب یخچال را باز میکنید میریزند یا میافتند.
نظر دهید