۰۲ شهریور ۱۳۹۳

چیکن تندوری

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور هندی و پاکستانی تهیه کباب مرغ با نام چیکن تندوری است که بد نیست حتماً یک بار امتحان کنید تا انگشتتون را هم با آن بخورید.

مواد لازم برای 2 نفر:

  • ادویه گرم ماسلا: یک قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه: 2 قاشق چایخوری
  • سیر: 2 حبه
  • سینه مرغ بی‌استخوان: یک عدد
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • لیموترش تازه: 1 عدد
  • ماست: 1/2 پیمانه
  • نمک: به میزان لازم

دستور پخت

مرغ را به ابعاد 2 در 3 سانتی‌متر خرد کنید سپس نمک و فلفل پاشیده آبلیمو را روی آن ریخته و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.

ماست، روغن، سیر، زنجبیل پاپریکا و ادویه را مخلوط کنید. مرغ‌ها را با مایه ماست مخلوط کرده و در یک ظرف درسته حداقل 8 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم‌دار شود.

تکه‌های مرغ را از مایه خارج کرده و مواد اضافی روی آن را پاک کنید، سپس به سیخ چوبی کشیده و با استفاده از روش پخت co1 و توان مایکرو 180 وات 10 تا 12 دقیقه آن را کباب کنید.

در اواسط کار یک‌بار سیخ‌ها را بگردانید. در انتهای کار اگر برشتگی نیاز داشت از گریل استفاده کنید.

نکات ضروری:

1- هرچه ماست کم آب‌تر باشد، مایه غلیظ‌تر و کیفیت طعم‌دار کردن بهتر است.

2- اگر می‌خواهید رنگ چیکن تندوری شما مانند رستوران‌ها شود، باید ز رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید.

3- اگر از ماست ترش استفاده می‌کنید، مرحله خوابانیدن مرغ در آبلیمو را حذف کنید، در عوض نمک مایه را کمی بیشتر کنید.

4- برای 6 عدد سیخ 10 تا 12 دقیقه با co1 و 180 وات اگر میزان بیشتر یا کمتر شد زمان تغییر می‌کند.

5- سیخ‌های چوبی که مرغ را زدید در سینی پیرکسی که چرب شده قرار دهید وسینی را روی سه پایه بلند داخل دستگاه، روی سینی فلزی دستگاه قرار دهید.

۲ نظر

سیا ۲ شهریور ۱۳۹۳ پاسخ

واقعا هیچ چیزی کباب روی زغال نمیشه. راستی فر برقی هم هست؟

پیمان ۳ شهریور ۱۳۹۳ پاسخ

من که حسابی گرسنه شدم.

نظر دهید