Quantcast
بهمن ۶, ۱۳۹۸
January 26, 2020
شیرینی کشمشی_2

با طبخ شیرینی کشمشی خوشمزه  با مایکروویو سولاردام ال جی به پیشواز عید نوروز بروید.

شیرینی کشمشی یک شیرینی سنتی ایرانی سبک است که طرفداران زیادی دارد. ما تصمیم گرفتیم به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی به شما شیرینی ترد کشمشی را با استفاده از دستور پخت مرکز آموزش مایکروویو ال‌جی در ایران آموزش دهیم تا شما دستپخت خودتان را در طبق پذیرایی بگذارید و به استقبال میهمانان عید بروید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • آرد سفید: ۲۵۰ گرم
  • بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن مایع: یا کره ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: یک‌سوم قاشق چایخوری
  • کشمش: ریز پلویی ۱۰۰ گرم

طرز پخت شیرینی کشمشی

ابتدا، روغن، شکر و وانیل را با همزن مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم.

سپس، آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده، با قاشق مخلوط می‌کنیم.

بعد کشمش‌ها را در آرد غلتانده، سپس، به مواد اضافه و مخلوط می‌نماییم.

مواد را به اندازه یک گردو با فاصله در سینی که از قبل چرب شده و آرد پاشیده‌ایم می‌ریزیم.

پیش گرمایش ۱۸۰ درجه با همان دما به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی سه پایه کوتاه می‌گذاریم.

(شیرینی را به صورت داغ از سینی جدا کنید)

3 دیدگاه در “زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: شیرینی کشمشی

  1. سلام خسته نباشید، موقع اتمام زمان پخت با سولاردام فن دستگاه روشن میشه آیا باید تا پایان خاموشی فن در دستگاه رو باز کنیم یا نه؟؟

  2. سلام چه فرقی با دستورات دیگه داره
    لطفا بفرمایید حالا که سولاردام خریدیم روی کدام دکمه بزنیم چند دقیقه با کانوکشن بپزیم یابا ماکرو روی سبنی خودش بزاریم نمیشه؟
    اخه ما سبنی فلزی کوچیک نداریم که بره داخل سولاردام
    ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو