Quantcast
خرداد ۴, ۱۳۹۷
May 25, 2018
b22685e5-e269-4d9d-877d-a2e76bf1bfe3

یکی از انواع غذاهایی که طرفداران زیادی در بیشتر کشورهای دنیا دارد و خیلی هم خوشمزه، سالم و دلچسب است، غذاهای یونانی هستند که مردم اهالی دریای مدیترانه طبخ می‌کنند؛ غذاهایی که در بیشتر آنها روغن زیتون، پنیر، پیاز و سیر را می‌توان یافت. 

 امروز، در وبلاگ ال‌جی می‌خواهیم روش طبخ اسپاناکوپیتای خوشمزه را به شما آموزش دهیم که می‌توانید به عنوان یک غذای بهاری سالم و سبک در حداکثر زمان نیم ساعت بپزید و نوش جان کنید.

مواد اولیه برای طبخ اسپاناکوپیتا

  • خمیر فیلو: ۳۰۰ گرم (خمیر فیلو یا یوفکا یک خمیر بسیار نازک است که بصورت نیمه منجمد موجود می باشد، قبل ازمصرف در فریزر نگهداری نمایید و یکساعت قبل از پخت از فریزر بیرون آورید تا در دمای محیط انجماد از بین برود)
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم
  • اسفناج: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل: به میزان دلخوا
  • کره: ۱۰۰ گرم

روش پخت اسپاناکوپیتا

سیر له شده و پیاز رنده شده را با روغن مخلوط کرده و در سیستم ماکرو ۹۰۰ وات تفت می دهیم .

اسفناج خرد شده را هنگامی که رنگ پیاز به طلایی تغییر نمود اضافه می نماییم. بعد نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نموده و کمی تفت میدهیم. پنیر خامه ای و زیتون را به مخلوط اضافه نموده و بهم می زنیم.

خمیر یوفکا را در ابعاد ۱۰*۲۵ سانت برش داده و مواد درون تابه را درون آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی شکل بپیچید و داخل سینی فر بگذارید. البته میتوانید مانند یک کیک یا پای کامل مواد را درون سینی کمی گودتر بچینید.

کره را گرم نمایید و با شیر مخلوط نموده و با استفاده از قلم مویی روی ورقه های فیلو بمالید و سپس زرده تخم مرغ را نیز بروی آن بمالید.

ظرف را روی سه پایه بلند قرار داده و در ترکیب شماره یک ترکیب ماکرو و گریل یک با قدرت ۱۸۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار داده تا کاملا طلایی رنگ شود.

نوش جان 😉

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو