۱۶ مرداد ۱۳۹۱

ششمین دوره مسابقات بزرگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی

27 تیرماه، ششمین “مسابقه‌ بزرگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی” در تهران برگزار شد.

به پاس قدردانی از خریداران محترم مایکروویو ال جی در سراسر ایران ، همه ساله شرکت گلدیران به همراه شرکت ال جی اقدام به برگزاری مسابقات بزرگ آشپزی با مایکروویو ال جی می نمایند. مرحله مقدماتی مسابقات آشپزی با مایکروویو ال جی به ترتیب در هفته آخر اردیبهشت در شیراز و اصفهان، هفته اول خرداد در تبریز ، هفته آخر خرداد در بابل، هفته اول تیر در مشهد برگزار گردید.

در این مسابقه 350 نفر از خریداران مایکروویو ال‌جی، فروشندگان برتر لوازم خانگی ال جی، جمعی از هنرمندان برجسته ایران و خبرنگاران در هتل پارسیان آزادی تهران حضور یافتند تا شاهد رقابت آشپزان خوش‌ذوق ایرانی باشند. 

این مسابقه به همت دو شرکت گلدیران و ال‌جی و با حضور بازیگران محبوبی چون گلاب آدینه، شقایق دهقان و فرناز رهنما ادامه یافت. 

در ابتدای مراسم، هیربد جناب زاده،  قائم مقام مدیر عامل دفتر ال جی در ایران، ضمن تشکر از مدیریت شرکت گلدیران به جهت ایجاد شرایط مناسب برای ارتباط نزدیک‌تر ال‌جی و مصرف‌کنندگان ایرانی، اظهار امیدواری کرد که ال‌جی بتواند سلایق و نیازهای ایرانیان به خصوص نسل جوان را برآورده کند. در ادامه امیرعباس کائینی، عضو هیأت اجرایی گلدیران، ضمن خوشامدگویی به مهمانان گفت: “گلدیران طی 18 سال نمایندگی محصولات ال‌جی، توانسته به موفقیت‌های شایانی دست پیدا کند. کسب چهار تندیس پیاپی در حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و پاسخگویی 24 ساعته در بخش خدمات بخشی از افتخارات این شرکت محسوب می‌شوند. این مسابقه نیز توسط گلدیران و در راستای مهیا کردن زمینه برای صدور فرهنگ و سنت ایران به سایر کشورهای جهان در حال برگزاری است”. 

 

در این رقابت، 10 گروه دو نفره از شهرهای مختلفی مانند تبریز، اهواز، شیراز، مشهد، اصفهان، بابل و تهران شرکت داشتند که با طبخ غذاهای مختلف در مایکروویو سولاردام ال‌جی مورد ارزیابی هیأت داوران، جناب آقای هوتن بارستاق، جناب آقای دانش، جناب آقای مظاهری و سرکار خانم آذر معماریان قرار گرفتند. ناگفته نماند که شرکت‌کنندگان مسابقه، پس از ارسال دستور غذایی به مدرسه آشپزی یا پس از ثبت‌نام در وب‌سایت گلدیران توسط داوران منتخب به این رقابت دعوت شدند. 

این گروه‌ها باید در 45 دقیقه، پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر خود را فقط با سولاردام ال‌جی طبخ و آماده‌ سرو می‌کردند. گروه‌های برتر این مسابقه‌ با معیارهایی چون خلاقیت در منوی غذایی، میزان استفاده‌ مناسب از عملکردهای متنوع مایکروویو، حفظ کیفیت مواد اولیه و رعایت بهداشت، کمترین میزان هدر رفتن مواد غذایی، نحوه سرو و ارائه‌ غذا و همچنین مدیریت صحیح زمان، توسط داوران ارزیابی و انتخاب شدند. شایان ذکر است که تیم برنده‌ این مسابقه، برای شرکت در رقابت‌ منطقه‌ای به دبی اعزام خواهد شد.
در پایان مراسم نیز جوایز ارزنده‌ای به تمام بانوان شرکت‌کننده در مسابقه‌ آشپزی و حضار به رسم یاد بود اهدا شد.

۲ نظر

روفیا ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ پاسخ

مدل فرنوری من LF-5905WJL می باشد.اما نمیتوانم در آن چگونه کیک وکوکو درست کنم.برنامه اتوماتم ندارد.خواهش میکنم کمکم کنید چون خیلی دوست دارم.

حامد ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ پاسخ

کاش آموزشی کامل برای استفاده از LF-5905WJL و LF-5905 SJL در اختیار همه قرار میدادید که اینقدر به مشکل نخورند
آخه دفترچه راهنمای داخلش ناقصه
باتشکر

نظر دهید