۰۵ آبان ۱۳۹۳

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی

پیش غذا: سوپ قارچ و سبزیجات

سوپ قارچ با سبزیجات یک غذای کامل و سرشار از ویتامین برای بدن شما و به عنوان پیش‌غذا بسیار سبک است. فولیک اسید ماده مهمی برای بدن انسان‌ها به شمار می‌رود. این سوپ خوشمزه کم‌کالری غنی از فولیک‌اسید و گزینه مناسبی برای دستیابی به یک غذای سالم است. هم خیلی خوشمزه است و هم خیلی راحت درست می‌شود. به دلیل وجود مواد غذایی رنگی که در تهیه این سوپ به کار می‌رود و زمینه روشنی که به خاطر شیر و خامه دارد، یک پیش‌غذای شکیل و زیباست.

مواد لازم برای 4 نفر

آب گوشت: 330 گرم

آرد ذرت: یک قاشق چایخوری

آویشن: 2/1 قاشق چایخوری

پیاز: (خلال شده) 50 گرم

جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری

سرکه: 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 4/1 قاشق چایخوری

قارچ: (ورقه شده) 175 گرم

نمک: به میزان لازم

کرفس: (خرد شده) 8 ساقه

کره: 30 گرم

 

زمان پخت: 27 دقیقه

ملیت منو: فرانسوی

سرآشپز: مرکز آموزش مایکروویو ال‌جی تهران

دستور پخت در مایکروویو سولاردام ال‌جی:

  • کرفس، پیاز، آّب گوشت، کره آب‌شده، جعفری خشک، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف پیرکس ریخته و با درپوش با قدرت900 وات 5 دقیقه زمان می‌دهیم و بعد با قدرت 600 وات 15 الی 20 دقیقه زمان می‌دهیم تا بپزد.
  • ظرف با درپوش باشد و گهگاهی هم بزنیم.
  • مابین این زمان قارچ را هم اضافه می‌کنیم.
  • سرکه و آرد ذرت را اضافه می‌کنیم. ظرف را بدون درپوش با قدرت 900 وات 2 دقیقه زمان دهید تا غلیظ شود و در این فاصله یک‌بار هم بزنید.
  • بعد در ظرف بریزید، تزئین و سرو کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید