زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردارم الجی: کاچی بلغور
کاچی بلغور یک غذای بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است که بسیار مقوی و پرکننده بوده و به دلیل داشتن بلغور گندم سرشار از ویتامین ب است. طبخ این غذا با مایکروویو سولاردام الجی و با دنبال کردن منوی مرکز آموزش مایکروویو الجی تهران 55 دقیقه طول میکشد.
پس از گذشت این 55 دقیقه، شما غذایی خواهید داشت که از خوردنش سیر نخواهید شد.
مواد لازم برای 4 نفر
- آب: 2 پیمانه
- استاک گوشت: یک لیتر
- بلغور گندم: یک پیمانه
- سیر: 2 تا 3 حبه
- نمک: به میزان لازم
- کشک: به میزان لازم
روش طبخ کاچی بلغور با مایکروویو سولاردام الجی:
بلغور را به مدت 2 تا 3 ساعت با آب خیس کنید.
مخلوط بلغور و آب را با مایکرو 900 وات 4 تا 5 دقیقه زمان بدهید و پس از به جوش آمدن با میکرو 600 وات به مدت 20 تا 25 دقیقه زمان دهید.
سپس، استاک و نمک را اضافه کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر با مایکرو 600 وات زمان دهید.
و در آخر، آن را با کشک تزئین نمایید و نوش جان کنید.
نظر دهید