۲۱ تیر ۱۳۹۵

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: فریتاتا

فریتاتا تقریبا نوعی املت ایتالیایی است و غذایی است بر پایه تخم مرغ. این غذا معمولاً با حرارت ملایم و در فر پخته می‌شود. می‌توان گفت فریتاتا غذایی شبیه به کوکوی ایرانی است با این تفاوت که کوکو سرخ می‌شود و فریتاتا در فر پخته می‌شود. فریتاتا (frittata) یک واژه ایتالیایی است که از فعل (fry)  و(fried egg)  به معنای تخم مرغ سرخ شده گرفته شده است.

مواد لازم برای 3 نفر:

  • ادویه دلخواه: به میزان لازم
  • پنیر پارمسان: 50 گرم
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • جعفری: 2 قاشق سوپخوری
  • روغن مایع: مقداری
  • فلفل سیاه: مقداری
  • ماکارونی رشته‌ای: 300 گرم
  • نمک: مقداری
  • کره: 60 گرم

طرز تهیه فریتاتا با مایکروویو سولاردام ال‌جی:

ابتدا ماکارونی را کمی خرد می‌کنیم. بعد با آب جوش، 2 قاشق غذاخوردی روغن مایع و کمی نمک در مایکرو 900 وات 12 الی 15 دقیق زمان می‌دهیم. مغز پخت که شد آبکش می‌کنیم.

تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته خوب می‌زنیم. پنیر پارمسان، پنیر پیتزا، جعفری، ادویه، نمک و فلفل را اضافه کرده و ماکارونی آبکش کرده را نیز اضافه کرده، خوب مخلوط می‌کنیم. بعد کره را آب کرده، نیمی از آن را در ظرف ریخته و ظرف را چرب می‌کنیم. مواد را در ظرف می‌ریزیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم، درب ظرف را گذاشته مایکرو 600 وات 10 دقیق زمان می‌دهم تا بپزد.

بعد که چک کردیم کاملا پخته بود و منسجم شده و کاملا بسته بود، روی سه پایه بلند گریل می‌دهیم و مثلثی برش می‌زنیم و در ظرف می‌چینم.

medium02

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید