۱۲ بهمن ۱۳۹۵
زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: تخم مرغ اسکاتلندی
اگر هوس یک غذای مقوی و یک میانوعده کامل کردهاید که تا مدت زمان زیادی شما را سیر نگه دارد و دلتان میخواهد از غذاهای تکراری و همیشگی فرار کنید و یک طعم جدید و خوشمزه و یک شکل جدید و اشتهاآور از غذا را تجربه کنید، تخم مرغ اسکاتلندی همانی است که میخواهید.
روش طبخ تخم مرغ اسکاتلندی با مایکروویو سولاردام الجی
- با دقت پوست تخم مرغ را جدا کنید.
- سپس مخلوط سوسیس و کالباس را به 4 گلوله مساوی تقسیم کنید.
- دست خود را به صورت گود در آورید و هر کدام از گلوله های سوسیس و کالباس را در آن به شکل کاسهای کوچک درآورید و با دست دور تا دور تخم مرغ ها را با سوسیس و کالباس بپوشانید تا کاملاً بسته شود.
- اکنون آنها را برداشته و در محلول رقیق تخم مرغ و فلفل بغلتانید و سپس در ظرف تکه های نان خشک (پودر سوخاری) بغلتانید.
- ظرف پیرکس را آغشته به روغن کرده سپس با سیستم ترکیب مایکرو با گریل و با قدرت 270 وات (روی سه پایه بلند بدون درپوش) به مدت 6 الی 8 دقیقه برگردانده و دوباره با همین سیستم (ترکیب مایکرو با گریل 270 وات) به مدت 3 الی 4 دقیقه زمان داده تا به رنگ قهوهای طلایی در بیاید و مغز پخت شود.
۰ نظر
دیدگاهی ارسال نشده است!
نظر دهید