۳۰ بهمن ۱۳۹۵

نگاهی به تلویزیون LG SIGNATURE W7

طراحی مبتکرانه سری W7 به دنبال فلسفه “less is more” ال‌جی است و همه چیز را برای تأکید بر زیبایی صفحه بهینه کرده است.

تلویزیون مبتکرانه، مدرن و پیشگام ۷۷ اینچ LG SIGNATURE W7 در کلاس OLED که به تلویزیون کاغذدیواری شهرت دارد شرکت‌کنندگان در نمایشگاه CES 2017 را با طراحی باریک، شیک و مدرنش خیره کرد.

بدنه فوق باریک و تیغ‌مانند W7 طوری است که انگار تلویزیون در هوا شناور است و حس غوطه‌ور شدن در تصویر را ایجاد می‌کند. پنل OLED در مدل ۶۵ اینچ فقط ۲٫۵۷ میلی‌متر ضخامت دارد و می‌تواند با استفاده از قلاب مغناطیسی روی دیوار بچسبد و فاصله بین دیوار و تلویزیون را به صفر برساند. حس غوطه‌ور شدن با بلندگوهای پرقدرتی که صدای بی‌رقیب Dolby Atmos دارد کامل می‌شود. طراحی سری W7 توهم خیره شدن به پنجره را در بیننده القا می‌کند نه تماشای تلویزیون.

LG-SIGNATURE-OLED-TV-W_3-644x1024

سری W7 و تمام تلویزیون‌های OLED ال‌جی از فناوری Active HDR برای نمایش نسل جدید محتوای HDR برخوردارند که برای به تصویر کشیدن صحنه‌های روشن‌تر و جزییات بیشتر در سایه طراحی شده است. فناوری Active HDR به تلویزیون‌های HDR امکان می‌دهد تا تصویر فریم به فریم پردازش شود و اطلاعات پویا در زمان نیاز وارد شود. این فناوری حتی بهترین تصویر را در زمانی خواهی داشت که محتوای HDR اصلی ثابت و پایدار باشد یا اصلاً هیچ اََبَراطلاعاتی وجود نداشته باشد. همه تلویزیون‌های OLED ال‌جی محصول سال ۲۰۱۷ از پالت کامل فرمت‌های HDR شامل Dolby Vision، HDR10، HLG یا Hybrid Log Gamma، پشتیبانی می‌کنند و آماده پشتیبانی از فناوری Advanced HDR by Technicolor نیز هستند. این تنوع کارایی با قابلیت جدید HDR Effect ترکیب می‌شود و محتوایی که کیفیت استاندارد دارد را فریم به فریم پردازش می‌کند تا روشنایی در فضاهای خاص تصویر بهتر شود، نسبت کنتراست بهبود پیدا کند و تصاویر دقیق‌تری نمایش داده شود.

۲ نظر

حسين ۱ اسفند ۱۳۹۵ پاسخ

این یعنی نهایت فناوری تلوزیون در حال حاضر به کمک فناوری OLED که تولید تجاری ان فعلا در انحصار ال جی است تولید پنل های فوق باریک و نهایت کنتراست در تصویر میسر شد به کمک فناوریهای HDR و دالبی ویژن امکان تولید بیش از ۶۷ میلیارد طیف رنگ یعنی بالاتر از تمام عکس های اتلیه ای در این تلوزیون بغیر از پنل تمامی اجزا در بخش ساند بار تلوزیون کار گذاشته شده تا قطر تلوزیون بینهایت نازک بشه بطوریکه وجود یک پوستر روی دیوار رو القا کنه هر چند این فناوری در حال حاضر بسیار گران و در نهایت برای افراد خاصی در دسترس است اما با توجه به توسعه فناوری و ارزان شدن آن در سالهای اخیر خیلی زودتر از انیکه فکرش را بکنید دربسیاری از خانه ها حضور خواهد داشت ۵۰ سال قبل تلوزیونهای سیاه و سفید سمبل اشرافیت بودند اما امروز کمتر خانه ای را میتوان یافت که در آن تلویون رنگی یافت نشود

بوستر پمپ ۳ اسفند ۱۳۹۵ پاسخ

فوق العاده بود مرسی از انتشار این مطلب

نظر دهید