طرز تهیه شیرینی نخودچی با مایکروویو سولاردام الجی
آجیل عید این روزها با قیمت گرانی که دارد بیشتر جنبه لوکس بودن به خود گرفته است. شاید بتوان آن را به حسی نوستالژیک مبدل کرد، اما شیرینی نخودچی را ابداً!
این شیرینی نقلی و کوچولو که ۱۰۰ تای آن را هم اگر یک جا بخوریم باز هم سیر نمیشویم از دیرباز میزبان میهمانیهای نوروزی خیلی از ما ایرانیها بوده است.
با ترکیب کمی حس کدبانو بودن در یک بانوی ایرانی و یک مایکروویو سولاردام الجی و البته تهیه مواد لازم به راحتی میتوان شیرینی نخودچی را در ۱۰ دقیقه در منزل تهیه کرد و کلی کمکحال اقتصاد خانواده بود. تازه! میتوانید حسابی هم از دستپخت خودتان و هم از مایکروویو الجی برای میهمانان تعریف کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
• آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم
• پودر قند: ۱۰۰ گرم
• پودر هل: یک قاشق چایخوری
• خلال پسته: به میزان لازم
• روغن جامد: ۱۰۰ گرم
• زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی اصیل ایرانی نخودچی
ابتدا روغن، پودر قند و هل را با هم مخلوط میکنیم.
سپس آرد نخودچی را کم کم به آن اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
خمیر را حداقل ۳ ساعت در کیسه فریزر در دمای اتاق نگه میداریم.
سپس خمیر را روی تخته پهن میکنیم، قالب میزنیم و آنها را داخل سینی میچینیم.
با قلم مو محلول زعفران را روی نخودچیها میزنیم و روی آن را خلال پسته میریزیم.
دستگاه را از قبل پیش گرمادهی ۲۲۰ درجه دادهایم.
سپس ظرف را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه ترکیب کانوکشن ۲۲۰ و مایکرو ۲۰ درصد در دستگاه میگذاریم.
سپس میگذاریم تا شیرینیها کاملاً در بیرون از دستگاه خنک شوند و بعد آنها را از ظرف جدا میکنیم تا خرد نشوند.
نظر دهید