مایکروویو سولاردام الجی مجهز به منوی پخت شیرینى و کیک
کیک ها از جمله خوراکیهایی هستند که معمولاً توجه بسیاری را به خود جلب میکنند؛ به کمک سولاردام ال جی به راحتی کیکی با کیفیت و لذیذ تهیه کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.
- قابلیت پیش گرمایش برای پخت سالم تر
- انتخاب برنامه پخت متناسب با رنگ و طعم کیک
- پخت در کوتاه ترین زمان
کیک سیبوهویج پیشنهاد امروز ماست که میتوانید به راحتی با سولاردام الجی آماده کنید. دستور تهیه را در ادامه میتوانید مطالعه کنید.
طرز پخت کیک سیب و هویج با مایکروویو سولاردام الجی
مواد اولیه:
- تخم مرغ: 7عدد
- هویج رنده شده: یک لیوان
- دارچین: یک ق چ
- وانیل: یک ق چ
- هل: یک ق م
- شکر: یک لیوان
- پودر کاکائو: یک ق غ
- روغن مایع: یک لیوان
- سیب رنده شده: یک لیوان
- بکینگ پودر: یک ق م
- آرد: 8 ق غ سر پر (معادل 2 لیوان)
- خلال بادام: نصف استکان
- مغز گردو: نصف لیوان
طرز تهیه:
تخم مرغها را همراه با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن را اضافه میکنیم.
آرد را به همراه بکینگ پودر، هل، دارچین و پودر کاکائو الک کرده و به تخم مرغ اضافه میکنیم. سپس سیب رنده شده و هویج را میافزاییم و در آخر گردو را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
مواد را در ظرف پیرکسی که سلفون کشیدهایم میریزیم و روی آن را خلال بادام میریزیم.
دستگاه را پیش گرمایش 180 میدهیم. سه پایه کوتاه را در دستگاه میگذاریم و کیک را با ترکیب کانوکشن 180 و مایکرو 180 وات به مدت 20 دقیقه زمان میدهیم.
۷۸ نظر
من کیک اماده گرفتن روش کیک رو زدم وسط نپخته چیکار کنم اکر خودم کیک درست کردم چجوری درست کنم اصلا نه ملاسی به ما گفتن هر می ام یه چیزی میگه گیج شدم چکار کنم
سلام من هر کیکی در دستگاه سالار درست میکنم هر چقدر درجه رو هم که تو دستور کیک داره می زارم روی کیک میسوزه و درجه رو پائین هم میارن نمیپزه و در نهایت پف نمیکنه لطفا راهنمای کنید و یا دستورآن یه کیک اسفنجی مناسب خامه کشی بفرمائید
ممنون میشم
قطره موادی که تو ظرف میریزین باید به اندازه ۳ الی ۴سانت باشه در غیر این صورت کیک خراب میشه
برای کیک باید روی کانوکشن باشه و دمای ۱۳۵ درجه ب مدت ۲۰ دقیقه ،بعد بسته ب نوع کیک ۲۰ دقیقه ی دیگه یا کمتر یا بیشتر روی دمای ۱۲۵ درجه باید بذارید و کیک بی هیچ مشکلی خیلی خوب میپزه ..
منم مشکل شمارو دارم عزیزم چون سولاردوم همزمان از بالا و پایین حرارت میده به کیک کیک رو خراب میکنه درحالیکه اول باید از پایین حرارت بیاد بعد آخر کار قسمت بالا حرارت بده به کیک تا خراب نشه توی توستر و فر گاز هم همین اول دمای پایین روشن میشه انتهای پخت قسمت بالا بنظرمن درست کردن کیک توی سولاردوم مواد حروم کردن حیف پولی که بابت این وسیله دادم کاش بیشتر تحقیق میکردم
سولاردام الی جی واقعا واقعا فوق العاده است قدرش رو بدونید ، باید حتما بزارید روی دستور covection که روی دستگاه وجود داره که محیط دستگاه ماکروفر شما تبدیل به فر خواهد شد و بعد از اون دما را تنظیم کنید و دکمه ی inter رو بزنید و زمان مورد نظر و به دستگاه بدید و استارت تا پخت کامل خودش خاموش میشه . و نکته ای که باید بگم اینه که مثلا اگر تو دستور شما گفته شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد شما حدود ۱۵ تا ۲۰ درجه کمتر باید به بدید و اینکه یه قانون کلی تو پخت کیک ها هست که وقتی زمان و به دستگاه میدید باید به ظاهر کیک و … هم توجه کنید چون گاهی زودتر یا دیرتر از زمانی که تو دستور هست کیک یا هرچیز دیگه ای آماده میشه یعنی باید کیک رو چکش کنید به این صورت که با یه خلال دندون داخل کیک بزنید اگر نچسبید کیک شما پخته و باید خارج بشه ( فقط حواستون باشه زودتر از ۲۰ دقیقه در دستگاه را باز نکنید چون از پف کردن کیک ممانعت خواهید کرد ) البته نکات بسیار است من خواستم مفید و مختصر توضیح بدم برای رفع مشکل شما و دوستان دیگر
سلام منم سولاردوم سری جدید ال جب رو دارم ۳۹ کیلویی خیلی دیر میپزه کیکم وسطش بعد از دستوراتشم درست چیزی سر در نمیارم میتونید راهنماییم کنید ممنونم
من ۸سالی هست که ال جی سولاردام دارم چندین بار کیک توش خراب کردم تا طرز کار باهاش رو یاد گرفتم
همیشه مواد کیکم رو تو ظرف پیرکس به قطر ۳الی ۴ سانت میزارم ٫ عااالی میشه …(:
سلام عزیزم میشه کامل توضیح بدین برای پخت کیکها چه دستورهایی میزنین و چطوری کیکتون خوب میشه ،ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام گلم منم ٧سال پیش خریدم اما اصلا بلد نیستم باهاش کیک درست کنم کلاساشو نرفتم فقط غذا گرم میکنممیشه کامل طرز کار باهاشون توضیح بدى ممنونت میشم
میشه لطف کنین بگین چطوری توی سولاردوم کیک درست می کنین که خراب نمیشه؟
سلام عزیزم من یا کیکم خشک میشه یا توش نمی پزه .الان یجا گفته ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه بزاریم ی جا دیگه میگه بهترین دما ۱۶۵ یا ۱۶۰ بمدت ۴۵ دقیقه دخرش متوجه نشدم کدومه
سلام ببخشید من مایکروویوم دفترچه راهنما نداره هیچیشو بلد نیستم میشه راهنمایی کنین
دفتر چه انواع محصولات ال جی در سایت خدمات مشتریان شرکت گلد ایران بنشانی : http://www.goldirancs.ir/fa/OwnerManual/11795/%D8%AF%D9%81%D8%AA%D8%B1%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84
موجود است ضمنا در همین سایت میتوانید کتاب آشپزی ال جی را بصورت کاملا رایگان دانلود نمائید .
سلام .منم هرکار میکنم تو سولاردام کیک روش میپزه ولی داخلش مثل خمیر میشه و پوک نمیشه .شما گفتین باید قطرش ۴ سانت باشه .خوب اگر بخوایم حجم بیشتری درست کنیم یعنی داخل سولاردام نمیشه؟ یا با این قالب هایی ک حجمشون خیلی بیشتره نمیشه؟
برای این کار باید مانند مغازه های شیرینی فروشی کیک چندلایه تهیه و بین لایه ها از خامه و شکر و یا مارمالاد استفاده و با صاف کردن سطوح و روکش خامه و یا شکلات چند لایه بودن کیک را پنهان کنید ضمنا میتواید از فیلم ها و دستورات آشپزی و همچنین کلاسهای آشپزی با ماکروفر ال جی در سایت گلدایران بهره بگیرید .
سلام – یک کاسه پیرکستون رو از داخل کمل سلفون بزنید و یه لیوان هم دورش رو سلفون بزنید و بذارید وسط ظرف (سر لیوان بالا باشه)، بعد مایع کیکتون رو بریزید توی ظرف پیرکس و تا نصف ظرف (چون بقیه اش رو پف می کنه میاد بالا)، بعد اول روی ۵ دقیقه ۹۰۰ وات و بلافاصله ۹ دقیقه ۳۶۰ وات بگذار و بیار بیرون، لیوان رو بردار کیک رو برگردون توی بشقاف – عالی و پوک میشه
کانورسیشن که علامت پنکه داره داره میزارى و روى ١٨٠ درجه علامت تیک ✔️ میزنى، بعد بدون اینکه زمان بهش بد استارت و میزنى، پیش گرمایش شروع میشه به محض اینکه سوت زد میتونید استپ زده و کیکتونو داخل فر بزارید و تنظیم کنید
سیب زمینی بخوام تنوری کنم و بپزم تو سولاردوم رو چه درجه ای و چه قسمتی بذارم؟
سلام
سیب زمینی تنوری خیلی راحته
سیب زمینی رو قشنگ میشوری و با چنگال دو سه تا سوراخ رو سطحش میزنی،دقت کن زیاد چنگالی نکنی که خشک میشه.بعد دکمه sensitive نوشته رو روی حالت Sc 3 میذاری و دکمه شروع را میزنی
دقت کن سیب زمینیدهات زیاد کوچیک نباشه
اندازه مشت آدم باشه عالیه
سلام ببخشید تو سولاردم میشه از این قالبای فلزی که هم برای ژله استفاده میشه هم برای کیک گذاشت؟؟؟
پیش گرمایش یعنی دستگاه رو به کمک دکمه فانکشن بذارین روی حالت کانوکشن برای من گزینه وسط سمت چپ دکمه که شبیه به یه پنکه است بذارین دمایی که میخواین رو انتخاب کنید و استارت کنید زمانی که دستگاه به دمای مورد نظرتون برسه بوق میزنه بعد ظرفتون رو میذاریناینتر کنید زمان رو میدین و استارت
سلام دوست عزیز من کیکهای اماده رو توی سولار میذارم عالی میشه مواد رو طبق دستور روی جعبه درست کنید
سولار رو در حالت کانوکشن توی دمای ١۶۵بگذارین تا گرم بشه
بعد از شنیدن صدای بوق سه پایه کوتاه رو بذارین و موادتون روکه داخل ظرف ریختین بذارین و اینتر کنید حدود بیست دقیقه بهش زمان بدید
بستگی به مارک پودرتون این زمان ممکنه کمی بیشتر باشه با یه خلال تست کنید
سلام،برای پختن کیک نیاز نیست مایکروویو رو گرم کرد ، دکمه کانوکشن را بزنید سپس روی ۱۵۰درجه بگذارید و دکمه اینتر را بزنید و روی ۴۵ دقیقه تنظیم کنید.
وقتی تمام شد و دستگاه آلارم زد ، درب را باز نکنید تا فن هواکش بعد از یکی دو دقیقه قطع میشود بعد از قطع هواکش مدتی صبر کنید تا کیک خنک شود بعد از آن میتوانید درب را باز کنید.من اینکار را در هفته دو بار به مدت سه سال است انجام میدهم.
دوستان هواستون باشه سه پایه کوتاه رو بزارید
من بلند رو گذاشتم نصف کیکم سوخت
من با همین دستور درست کردم واقعا عالی شد
با ظرف ارتفاع ۴ سانتی متر حتما باشه
ماکروویومون سولاردام الجیه روحالت conv که میذاریم برای پختن کیک یه مقدار کم دود میکنه یه بوی بدی میده مثل سوختن، واسه همین مجبور میشیمخاموش کنیم ولی توبقیه حالتا هیچ مشکلی نداره
میخوام ببینم که اینطبیعه؟؟؟؟ یا یه مشکلی پیدا کرده
سلام ، در ضمن برای پختن کیک پودر کیکهای آماده مقرون به صرفه نیست ، قیمت آنها ۱۴ الی ۱۵هزارتومان و وزنشان۵۰۰گرم میباشد، شما میتوانید از مغازه آرد سه صفر را کیلویی ۴ الی ۵هزارتومان تهیه کنید.
سلام. می خواستم بدونم برای کیک از چه نوع قالب هایی میشه داخل سولار استفاده کرد
من نمیتونم با دستگاه سولاردام کار کنم هیچیشو بلد نیستم حتی کلمه هایی هم که گفتینو توش نداره دفترچه راهنماش هم انگلیسیه میشه کمکم کنید؟
من این کارا رو کردم ولی بازم خوب نشد
ولی همیشه با این روش انجام میدم خیلی خوب میشه
مواد کیک رو تو ظرف پیرکس میریزم ظرفمم تقریبا بزرگه ولی ارتفاعش کمه شاید حدودا۴ ،۵ سانت
دکمه persian cook رو میزنم ،گزینه cake رو انتخاب میکنم و دکمه ✔️ بعد هم دکمهclear/stop رو میزنم و ۵٠ دقیقه زمان میده و بعدش که میپزه و تمام
ولی اگه قالبتون خیلی کوچیکه باید زودتر از تایمی که خود دستگاه تعیین کرده بیاریدش بیرون
یکی دوبار حواستون باشه قلقش دستتون میاد
سلام من ماکرو ویو مدل ۸۲۶۵ دارم ..ن میتونم کیک بپزم ن زیاد استفاده میکنم اخه دمای اون از ۲۰۰ شروع میشه و ۲۰۰/۴۰۰ /۶۰۰ و تا ۱۲۰۰ادامه داره .فک کنم دکمه کانوکشن هم نداره یعنی هرچی نگا کردم ندیدم.لطفا کمکم کنید ک کیکی شیرینی بپزم ..ممنون میشم ..دفترچشم ک انگلیسی هست
متاسفانه این مدل مایکرو برنامه ی پخت کیک نداره.فقط می تونید باپخت ترکیبی کومبی ۲یه کیک معمولی داشته باشید
سلام.من تقریبا دو ساله از سولار ال جی استفاده میکنم و کیکای خیلی خوبی باهاش پختم ولی الان دو سریه که اطراف کیکم پف میکنه اما وسطش نه. ینی ممکنه سولارم خراب شده باشه؟! انگار که حرارت وسط از اطراف کمتره. بخاطر همینه اینجوری میشه؟!
سلام .ببخشید من سولاردوم دسینی دارم .دکمه ی پیش گرمایش نداره ولی کانوکشن داره .برای پیش گرمایش باید چیکارکنم که بعد کیک روبزارم توفر؟کیکام توکانوکشن درست درنمیان.بیشترازمن شوهرم عصبی شدهازبس کیک خراب کردم تو این اوضاع گرونی☹️
سلام من۸ سال سولاردم دارم وکیک میپزم توش حتی سفارش کیک های خامه ای میگیرم خیلی عالی میشه من ۱۸۰ رو ۳۵ دقیقه میذارم
سلام چجوری رو ۱۸۰ میذارید کیک نمیسوزه؟ من حتی رو ۱۶۵ هم میذارم روی کیک حسابی برشته میشه ولی توش هنوز خمیره. بعد که میپزه از دستگاه میارمش بیرون بعد چند دقیقه پف کیک میخوابه
سلام زهرا خانوم
عزیزم میشه آموزشش رو برای منم بفرستین
هزینه اش رو هم پرداخت میکنم
من وقت نکردم کلاسهاش رو برم اصلا نه اصطلاحاتش رو بلدم
نه بلدم باهاش کار کنم
۲ ساله خریدم
فقط باهاش غذا گرم میکنم
انشاله خدا خیرت بده خانومی
سلا.من تازه مایکروویوالجی خریدم نمیتونم باهاش کیک درست کنم چون اصلا دکمه کانوکشن یا علامت پنکه نداره.میشه کمکم کنید.ممنون
سلام
سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. برای پخت کیک از کانوکشن استفاده کردم con 5. دمای ۱۶۵رو که انتخاب کردم اینتر که زدم وات رو از من خواست که ۱۸۰ وات رو انتخاب کردم به مدت نیم ساعت. کیک را در قالب ۲۴ گذاستم ولی روی کیکم برشته شد منتها داخل کیک خمیر شد. دلیلش چیست؟ شاسد واترو باید عوض میکردم؟
ماکروویو من حالت کانوکشن نداره اما حالت گریل و پخت ترکیبی داره برای شیرینی و کیک باید چکار کنم؟
سلامکار با سولاردام واقعا راحت کیکاشم عالی میشه اصلا کار سختی نیست. بهتدینکار اینه که فقط از حالت کانوکشن استفاده کنید.که مثل فر برقی عمل میکنه.اینکه کار سختی نیست.فک کنید فر برقی دارید همین
سلام
من برای پخت کیک از قالب های کمربندی داخل سولاردام استفاده میکردم.
ولی متوجه شدم که قالب فلزی داخل سولاردام اصلا نباید گذاشت. درسته ؟؟
سلام دوستان من ماکروفر ۸۲۶۵ دارم هیچی بلد نیستم باهاش درست کنم میشه یذره کمکم کنید چون عاشق کیک پزی و شیرینی پزی هستم اما نمیتونم بااین درست کنم….حتی پیتزا هم نشد درست کنم…نون هم نمیدونم چجورتوش درست میشه
اگه دکمه ترکیبی را بگین چه شکلیه ممنون میشم
من آخر پخت کیک با کانوکشن دیدم زیرش نرمه و کامل نپخته ، گریل ۳ را روشن کردم ، خیلی بهتر شد
از اون دوستی که میخواست توضیحش را بفرسته چطوری میتونم جزوه را یگیرم؟
سلام من حدود ۱ ماهه سولاردام ال جی رو تهیه کردم.واقعا از خریدم راضیم. پخت جوجه کباب .سیب زمینی تنوری .تخم مرغ آب پز .کیک پیتزا لازانیا همه رو انجام دادم باهاش و واقعا راضیم. برای پخت کیک قبل از قرار دادن مواد باید حالت کانکشن و پیش گرمایش دستگاه رو فعال کنید بعضی سولارها خودش دکمه کانکشن داره اونهایی که جدا دکمه نداره دکمه چرخان رو بچرخونید تا علامت فن (پنکه)بیاد .بعد بزارید ۱۸۰ درجه و بدون دادن زمان استارت کنید .مینویسه Pr…Hیعنی یعنی پیش گرمایش وقتی به این دما برسه خودش بوق میزنه درش رو باز کنید قالب و مواد رو روی سه پایه کوتاه بزارید این باز مان رو ۴۰ دقیقه و دما رو بین ۱۶۵ یا ۱۷۰ بزارید .عالی میشه من چندین بار درست کردم نه سطحش سوخت و نه زیرش خام موند .فویل هم نگذاشتم روش
قالب فلزی میشه استفاده کرد فقط در حالت کانکشن.حالت ماکرو اصلا نباید ظرف فلزی استفاده کنید
سلام سولار من مدل ال جی ۳۸۸۴ هست
توضیحات Haney برا پخت کیک درست بود
من هم حدود یه ماهه خریدم
باهاش پیتزا و کیک و شیرینی خامه ای درست کردم
خوب بود، من کیک را تو قالب گالوانیزه درست کردم.
کیک ها را رو دمای ۱۸۰ و ۳۰دقیقه کانوکشن با پیش گرمایش میذارم ،زیرش یه کم نرمه و رنگش هم طلایی نمیشه این دفعه گذاشتم رو گریل ۳ و زمان ۳ دقیقه یکم بهتر شد
ولی گریل ۱ استفاده میکنم با پایه بلند حدود ۲دقیقه، سطح اون ماده یه قسمتش طلایی شده یه قسمتش تا مرز سوختن رفته
فکر کنم گریل ۱ خوب کار نکنه
آخه نمیدونم شاید مال من تقلبی باشه چون از بانه خریدم
آنهایی که سولارتون ال جی هست آیا مارک ال جی روی آن برجسته هست یا نه؟ مال من برجسته نیست
خودم نخریدم برام آوردن ۱۳ تون هم هزینه اش شد
ظروفی که میشه در سولار استفاده کرد
_ در تمامی برنامه ها
_ پیرکس مرغوب
_ ظرف آرکوپال مرغوب
_ قالب سیلیکونی
_ ظرف سرامیک بدون حاشیه
در گریل و کانوکشن
_ قالب تفلون
_ قالب گالوانیزه
_ قالب آلومینیومی
_ فویل آلومینیومی هم فقط در کانوکشن
موفق باشید
منم سولار الجی دارم فوقالعاده است کیک هم که میپزم عالی میشه فقط روی کیک ترک میخوره نمیدونم چرا
سلام من چند ساله سولاردام ال جی دارم و خیلی راضی هستم برای پخت کیک و شیرینی در حالت کانوکشن درجه ۱۸۰ و ۲۰ دقیقه زمان رو روی درجه ۱۶۰-۱۶۵ میزارم زمان هم ۱۵ دقیقه اضافه میکنم کامل میپزه و روش هم طلایی میشه
اگر میخواهید ترک نخوره یک ظرف آب میزارم توی فر همزمان کار کنه
در کل یک دستگاه عالی که کارایی بین فر و مایکروفر و داره انجام میده و فوق العاده است
سلام من سولاردوم ۳۸۸۴ رو دارم ولی دکمه کانکشن رو میزنم و روی درجه ۱۸۰ ۳۰ دقیقه میذارم کیکم پف میکنه ولی روی کیک برشته ولی زیر کیکم برشته نمیشه و یه کم خام تر هم هست
من سولاردوم الجی مدل ۳۸۸۴ دارم روی گریل ۴ با پایه کوتاه با درجه ۳۶۰/ ۳۰ دقیقه میذارم کاملا پخته میشه و روش هم طلایی میشه کلی ترک میخوره ولی زیرش پخته میشه ولی طلایی نمیشه روی کانکشن ۱۸۰/ ۳۰میذارم روش برشته میشه ولی ترک میخوره ولی زیرش طلایی نمیشه نمیدونم چکار کنم روش و زیرش طلایی بشه ممنون میشم راهنماییم کنین
لطفا دستور پخت کیک ساده با مایکروفر سولاردوم ال جی رو بزارید تشکر